Vanga>Οι σοκαριστικές προβλέψεις της τυφλής Βουλγάρας μέντιουμ

Η σύγκρουση μεταξύ Νότιας και Βόρειας Κορέας που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σήμανε την αρχή του τρίτου παγκόσμιου πολέμου, που θα διαρκέσει μέχρι το 2014 και θα περιλαμβάνει τη χρήση πυρηνικών και χημικών όπλων. Έτσι ερμηνεύουν τα γεγονότα που συνέβησαν στην Κορεάτικη χερσόνησο χρήστες της ρωσικής διαδικτυακής κοινότητας, επηρεασμένοι από τις…..
προβλέψεις μίας τυφλής Βουλγάρας μέντιουμ ονόματι Vanga, η οποία πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών.
Η μάντισσα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία και οι προφητείες τις αναφέρονται συχνά σε ρωσικά ταμπλόιντ έπειτα από μεγάλες καταστροφές.

Μία από τις μεγαλύτερες προβλέψεις της έγινε το 1980 όταν είχε πει: «Στην αλλαγή του αιώνα, τον Αύγουστο του 1999 ή του 2000, η πόλη Κουρσκ θα καλυφτεί με νερό και όλος ο κόσμος θα βυθιστεί στη θλίψη». Δύο δεκαετίες αργότερα, τον Αύγουστο του 2000, το ρώσικο πυρηνικό υποβρύχιο Κουρσκ βυθίστηκε στην θάλασσα Μπάρεντς παίρνοντας μαζί του 118 ζωές.
Λέγεται ότι η Vanga έχασε την όραση της στην ηλικία των δώδεκα ετών κάτω από περίεργες συνθήκες. Από το 1941 και έπειτα άρχισε να μίλα για πράγματα εκ των οποίων τα περισσότερα δεν έχουν ακόμα συμβεί. Επίσης, άρχισε να πληροφορεί διάφορους ανθρώπους για το που είναι οι συγγενείς τους και αν ζουν ακόμα.
Η φήμη της εξαπλώθηκε ραγδαία και ο θρύλος λέει ότι όταν την επισκέφτηκε ο Χίτλερ αφότου κατέλαβε τη Βουλγαρία του είπε,: «Άσε την Ρωσία εν ειρήνη! Θα τον χάσεις αυτόν τον πόλεμο!».
Φαίνετε ακόμα να έχει προβλέψει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, όταν είπε το 1989,: «Φρίκη, Φρίκη! Οι Αμερικανοί αδελφοί μας θα πέσουν έπειτα από την επίθεση που θα δεχτούν από τα ατσαλένια πουλιά. Οι λύκοι θα ουρλιάζουν και αθώο αίμα θα αναβλύζει».

Η Vanga υποστήριζε ότι έπαιρνε τις “πληροφορίες” από μία «μη-ανθρώπινη» φωνή. Υποστήριζε επίσης, ότι οι ζωές από όσους έβλεπε περνούσαν από μπροστά της από την αρχή μέχρι το τέλος σαν ταινία. Ακόμα, είχε πει ότι τη είχαν επισκεφτεί εξωγήινοι από τον πλανήτη Vamfim, περιγράφοντάς τους ως «όμορφους και αδύνατους».
Όμως προτού την ανακηρύξετε σαλεμένη, πάρτε υπόψη τις προβλέψεις της από το 1950 κι έπειτα.
« Ψυχρές περιοχές θα γίνουν θερμές. και ηφαίστεια θα ξυπνήσουν. Ένα τεράστιο κύμα θα καλύψει μία μεγάλη ακτή γεμάτη με ανθρώπους και πόλεις και όλα θα εξαφανιστούν κάτω από το νερό».
Παρά τις επιτυχίες της (ερευνητές του πανεπιστημίου της Σόφιας εκτιμούν ότι ήταν ακριβής στο 85% των προβλέψεων της), η δημοτικότητα της στη Ρωσία είναι εν μέρη πεσμένη, λόγω της προφητείας της που προβλέπει ότι η Ρωσία θα ξαναγίνει πάλι μία μεγάλη παγκόσμια δύναμη. Ίσως, η μόνη δύναμη.
«Όλα θα λιώσουν, όπως λιώνει ο πάγος. Μόνο ένα πράγμα θα παραμείνει ανέγγιχτο. Η δόξα του Βλαδίμηρου, η δόξα της Ρωσίας. Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία», είπε σε έναν Σοβιετικό συγγραφέα στα τέλη του 70. Δεν διευκρίνισε όμως σε ποιον Βλαδίμηρο αναφερόταν. Στον Λένιν, ή τον Πούτιν.
Ας επιστρέφουμε όμως στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
Σύμφωνα με την Vanga η σύγκρουση θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2010 (τι έγινε στην Κορέα; Και πως απάντησαν οι Αμερικανοί;), πρώτα με συμβατικά όπλα και έπειτα με χημικά και πυρηνικά. Με το που μπουν στο παιχνίδι τα πυρηνικά και τα χημικά τα πράγματα θα πάρουν την κατιούσα. Η ραδιενέργεια θα εξαφανίσει όλη τη χλωρίδα και την πανίδα του βορείου ημισφαιρίου.
Δεν μας έφτανε μόνο αυτό, Μουσουλμάνοι οπλισμένοι με ακόμα περισσότερα χημικά όπλα θα προβούν σε ένα ανελέητο κυνηγητό σε ότι έχει απομείνει στην Ευρώπη.

Μέχρι το 2016, προέβλεψε, ότι η Ευρώπη θα έχει μεταμορφωθεί σε μία απέραντη έρημο, με ελάχιστα σημάδια ζωής.

Για το 2088, όταν ο κόσμος θα έχει ξανασταθεί στα πόδια του και με τους Μουσουλμάνους να κυριαρχούν στην Ευρώπη, η Vanga έκανε λόγο και για την απαρχή μίας νέας αρρώστιας. Μία αρρώστια που θα κάνει τους ανθρώπους γέρους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η νόσος αυτή θα ηττηθεί τελικά το 2097.

Η ταινία «ο εξολοθρευτής» γίνεται πραγματικότητα το 2111, όταν οι άνθρωποι θα εξελιχτούν σε ρομποτικά υβρίδια (cyborgs), πράγμα ασήμαντο μπροστά στα γεγονότα του 2183, όταν μία αποικία στον Άρη θα αποκτήσει πυρηνικά και θα διακηρύξει την ανεξαρτησία της από την Γη.
Η λίστα με τις προβλέψεις της συνεχίζει μέχρι το 5079, όπου είναι και το τέλος του κόσμου. Δεν μας λέει πως, όμως φαίνεται να έχει να κάνει με την ανακάλυψη των συνόρων του διαστήματος τρία χρόνια νωρίτερα και με την επακόλουθη άρνηση(40% θα είναι εναντίον) μίας ριψοκίνδυνης εκστρατείας στο άγνωστο υπερπέραν.
Τι είπε όμως για το 2008 και τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο;
Για το 2008, η Vanga είχε προβλέψει ότι,: «δολοφονίες τεσσάρων αρχηγών κρατών και σύγκρουση στην Νότια Ασία, θα είναι μία από τις αιτίες για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο».
Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της πρόβλεψης, μετά τις επιθέσεις στη Βομβάη, λίγο έλειψε να υπάρξει σύρραξη μεταξύ των πυρηνικά οπλισμένων κρατών του Πακιστάν και της Ινδίας. Για το πρώτο, το 2008, υπήρξαν τέσσερεις αποτυχημένες δολοφονικές απόπειρες εναντίων παγκοσμίων ηγετών. Συγκεκριμένα των αρχηγών του Ανατολικού Τιμόρ, του Αφγανιστάν και των Μαλβίδων. Και μία «συνομωσία λευκών ρατσιστών» με στόχο την εξολόθρευση του Obama.
Π.Ζ. (RIANOVOSTI)
Υ.Γ. Ο ΓΑΠ τι θ’απογίνει ρε παιδία!!! Λέτε να είναι μεταξύ των Αρειανών εξεγερθέντων;

ΑΝΤΙNEWS

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

26 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΤΟΥ ΓΈΡΟΝΤΑ ΠΑϊΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ.. ΤΙΣ ΑΛΗΘΗΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ..
    ΒΡΑΤΥΧΑΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.ΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ VANKA ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΝΤΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΠΙΑ ΒΑΝΓΚΑ ΕΔΩ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΧΑΡΤΩΡΙΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 1/3 ΕΞΑΣΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ ΜΑΝΤΕΙΑΣ ( ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ )

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;;;;;

    Reply
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΣ

    Στείλτε το μήνυμα 07- 12- ημέρα ΤΡΙΤΗ τα λεφτά των καταθέσεων μας τώρα !
    ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ!
    Όλοι κατά εκαντοντάδες μπροστά είς τίς τράπεζες!
    ΔΙΟΤΙ: Οι εισπρακτικές εχουν αποθρασυνθεί!
    πολλοί συνάνθρωποι μας καταλήγουν καί εις τήν αυτοκτονία !
    Αλλά δείτε το καί σαν πράξη Αντίστασης ενάντια είς τό ΔΝΤ!
    Με sms με mail! αυτό το σύνθημα πρέπει νά πολαπλασιαστεί με γεωμετρική πρόοδο!
    Οποιόσδήποτε το λαμβάνει να το αναπαράγει σε φίλους- συγγενείς κτλ.
    αναρτήστε το παντού!
    Τυπώστε το καί διανείμεται το !!!!!!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ !
    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΒΑΝΚΑ ΑΛΛΑ ΒΕΝΑΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΒΑΚΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΠΟΛΟΓΚΡΑΝΤ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ. ΤΟ 1924 ΜΕΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΕΔΩ , ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ. Η ΒΕΝΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΗ ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΧΛΕΠΑΡΟΦ, ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΤΥΦΛΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ. ΤΟ ΜΠΑΜΠΩ ΣΤΡΕΜΠΟ. ΠΡΣΓΜΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΟΜΩς ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΤΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΗΜΗ , ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ Ν ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΛΑΓΚΡΑΝΤ, ΖΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ, ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΧΛΕΠΑΡΟΦ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΚΑ. ΑΥΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΙΓΟ -ΠΟΛΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ[ΟΡΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ] ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ, ΕΠΙΝΕ ΝΕΡΟ ΑΣΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑΖΕ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΌΤΙ, Ή ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, Ή ΘΑ ΧΙΟΙΝΊΣΕΙ, Ή ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ[ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩς ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΏΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΜΟΥ]. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Δεν ξέρω για το 5079. Πάντως το σίγουρο είναι πως το 5080 το τέλος του κόσμου είναι σίγουρο……!!! Άντε επειδή μέχρι τώρα έχω κάνει σωστές προβλέψεις κατά 85%, μπορεί να είναι και το 5081,4 ημέρες, 7 ώρες, 18 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα! Είναι σίγουρο να το ξέρετε!!!

    Jamedj……….

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Εγω τους πιστευω ολους αυτους τους προφητες.Απο τον Κοσμα τον Αιτωλο,τον Νοστραδαμο τον Παισιο μεχρι και τον Πωλ το χταποδι και τον Ερικ τον αχινο

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η Vanga ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΙ ΟΤΙ….

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΥΒΕΛΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 5027 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Μπράβο μαστούρα η γιαγούλα.. χαχαχα
    Καλά περνούσε, και έλεγε και καμια μαλακία!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ…ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ…ΜΑΛΑΚΕΣ ……………ΑΝΤΕ ΠΙΑ……..

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΗΦΑΙΣΤΕ ΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ??

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΑΣ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΡΩ…ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!

    ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 85% Ή ΤΟΥ 80%?ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΟΥΛΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ…ΡΕ ΓΙΑ ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ 100% Κ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΙ ΑΠΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ . ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΗ ΤΥΦΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ Κ ΤΟ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟ Κ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΣΚΙΤΖΖΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ

    ΓΙΑΝΝΗΣ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    1.40 είναι ποιο εύκολο να περάσεις μια καμήλα μέσα από ένα κεφάλι βελόνας παρα να ξεκολλήσεις κολλημένα και σκουριασμενα μυαλά σαν το δικο σου.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *