Κόντρα Φίλη-Μπακογιάννη: “Καλέσατε τους πολίτες να πάρουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες – Ζητήστε συγγνώμη” (vid)

Σφοδρή κόντρα ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης.

«Από τηλεοπτικό κανάλι είχατε προαναγγείλει πριν από 15 ημέρες ότι θα υπάρξει κλείσιμο των τραπεζών και εκβιασμός των καταθετών και 15 μέρες μετά δεν έγινε τίποτα. Αντί λοιπόν να μας δίνετε μαθήματα και να προσεύχεστε, κάντε μια αυτοκριτική εδώ ενώπιον του ελληνικού λαού» είπε ο κ. Φίλης προς την κ. Μπακογιάννη.

«Μη μου σηκώνετε τον τόνο της φωνής. Εγώ δεν είμαι Μηλιός. Ο δικός σας Μηλιός πρότεινε ότι θα γίνουν αυτά» απάντησε η κ. Μπακογιάννη, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να την καλεί να ζητήσει συγγνώμη.

«Τα είπατε αυτά κυρία Μπακογιάννη; Καλέσατε τους πολίτες στην ουσία να πάρουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες λέγοντας ότι θα κλείσουν οι τράπεζες το Σαββατοκύριακο; Συνέβη. Δεν συνέβη; Ζητήστε συγγνώμη τώρα κυρία Μπακογιάννη για να κάνουμε πολιτική συζήτηση», είπε ο κ. Φίλης με την κ. Μπακογιάννη να ανταπαντά: «Είναι απολύτως βέβαιο ότι την ώρα που η Ελλάδα δεν θα προχωρήσει σε συμφωνία, οι τραπέζες θα έχουν control…Είπα για του Αγίου Πνεύματος ότι ένα τέτοιο Σαββατοκύριακο ξύπνησε η Κύπρος έχοντας τραπεζικό control».

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *