«Ονειρευόμουν να πτωχεύσει η Ελλάδα για να βγάλω χρήματα»(vid)

Rastani-Χρηματιστής: “Οι Κυβερνήσεις δεν κυβερνούν
Η Goldman Sachs κυβερνά
Kάθε νύχτα ονειρευόμουν μια ακόμα ύφεση για να κερδίσω χρήματα
Δεν με ενδιαφέρει αν θα εξυγιανθούν τα Οικονομικά
Η δουλειά μας είναι να βγάλουμε λεφτά…………

Πολλοί έμποροι περιμένουν τέτοιες υφέσεις για… να βγάλουν κέρδος
Στην κρίση του ΄30 κάποιοι ήταν προετοιμασμένοι και έβγαλαν χρήματα”

Δίδει… συμβουλές στον απλό κόσμο για το πώς να εκμεταλλευτεί την ύφεση και να κερδίσει χρήματα
Με θράσος 1000 πιθήκων, ένας χρηματιστής δήλωσε στο BBC ότι ονειρευόταν για τρία χρόνια την κατάρρευση της Οικονομίας, για να βγάλει χρήματα. Τα μεγάλα κεφάλαια, είπε, βλέπουν την Οικονομική Κρίση σαν ευκαιρία για να συγκεντρώσουν όλο και περισσότερα χρήματα. Το κέρδος για ακόμα μια φόρα ανεβαίνει στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου, εκτοπίζοντας σε δεύτερη μοίρα τον άνθρωπο. Οι μεγαλοκαρχαρίες, αδιαφορούν παντελώς για την κατάντια των ανθρώπων, την πείνα, τη φτώχεια και τη μιζέρια στην οποία έχουν περιέλθει τόσες χώρες, αφού μοναδικός στόχος ζωής είναι να βγάλουν χρήμα.

Άφωνο έμεινε το ΒΒC από το λόγο-καταπέλτη του χρηματιστή Alessio Rastani, ο οποίος απεκάλυψε, κάποιους μήνες πριν, ότι μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος, η Goldman Sachs ελέγχει ολόκληρο τον κόσμο ενώ οι εκάστοτε κυβερνήσεις δεν ελέγχουν τις Οικονομίες. Ο χρηματιστής προειδοποιεί ότι σε λιγότερο από 12 μήνες οι οικονομίες του απλού κόσμου θα εξαφανιστούν ενώ δηλώνει με θρασύτητα ότι πολλοί έμποροι περιμένουν τέτοιες υφέσεις για να βγάλουν κέρδος.

Ο Rastani υποστηρίζει ότι η οικονομία θα καταρρεύσει διότι οι αγορές διακατέχονται από φόβο και «οι επενδυτές, το μεγάλο χρήμα, το έξυπνο χρήμα, τα αμοιβαία καφάλαια, δεν πείθονται από αυτό το σχέδιο διάσωσης, διότι γνωρίζουν ότι η αγορά και το ευρώ έχει πεθάνει, ενώ μετατρέπουν τα χρήματα τους σε δολάρια».

Συνεπώς δεν θα πετύχει, προσθέτει ο χρηματιστής.

Ο χρηματιστής, ερωτηθείς από δημοσιογράφο του BBC, “τι θα ήταν αυτό που θα ευχαριστούσε τους επενδυτές”, απάντησε με παγερή αδιαφορία ότι δεν τον ενδιαφέρει, δεν τον αγγίζει, όπως χαρακτηριστικά είπε «διότι είμαι έμπορος. Είμαι επαγγελματίας, δεν με πολυενδιαφέρουν τέτοια ζητήματα. Όταν βρω μια ευκαιρία να βγάλω χρήματα την εκμεταλλεύομαι. Οι περισσότεροι έμποροι δεν ενδιαφέρονται και τόσο για το αν θα φτιάξουν τα οικονομικά».

Η δουλειά μας, είπε, «είναι να βγάλουμε λεφτά από αυτούς».

Σοκ προκαλεί ακόμα και η δήλωση του χρηματιστή ότι ονειρευόταν εδώ και τρία χρόνια την παγκόσμια ύφεση, «κάθε νύχτα ονειρευόμουν μια ακόμα ύφεση, μια ακόμα τέτοια στιγμή».

Η κρίση του ΄30 δεν επήλθε μόνο από τη συντριβή των αγορών αλλά υπήρχαν άνθρωποι προετοιμασμένοι να βγάλουν χρήματα από αυτό, ανέφερε, προσθέτοντας πως «όταν μια αγορά καταρρεύσει, αν έχεις το σωστό σχέδιο μπορείς να βγάλεις κέρδος»

Ο Rastani παραλλήλησε στην Οικονομική Κρίση με τον καρκίνο λέγοντας ότι « Αν περιμένεις να περάσει, απλά θα εξαπλώνεται».

Κάλεσε παράλληλα τον κόσμο να προετοιμαστεί για να…βγάλει χρήματα, εκμεταλλευόμενος την ύφεση.

Οι Κυβερήσεις είπε δεν μπορούν να δώσουν λύσεις διότι πολύ απλά δεν Κυβερνούν τον κόσμο. « Η Goldman Sachs ελέγχει τον κόσμο. Η Goldman Sachs δεν νοιάζεται για πακέτα διάσωσης, ούτε και τα μεγάλα κεφάλαια νοιάζονται. Θέλω να βοηθήσω τον κόσμο και αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να μάθουν πώς να βγάζουν χρήματα από μια καταρρέουσα αγορά».

Οι συμβουλές του χρηματιστή αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «το πρώτο που πρέπει να κάνει ο κόσμος, είναι να προστατεύσει τις περιουσίες του».

Προέβλεψε δε ότι «σε λιγότερο από 12 μήνες, οι οικονομίες εκατομμυρίων ανθρώπων θα εξαφανιστούν. Και αυτό είναι η αρχή. Προετοιμαστείτε και ενεργήστε»!
Δείτε το video:

www.larnacainfo.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *