ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (video)

O ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΙΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΤΟ…….
ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΠΩΔΥΝΑ .Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΤΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝ ΔΟΥΛΩΝ !
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΤΕΚΝΗ, ΣΤΕΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΜΑΝΑ, ΤΟN ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤIANIΣMO, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΩΜΙΟ, ΕΝΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ, ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ… ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΚΑΚΙΑ ΜΗΤΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ.

ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΡΩΜΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΝΑ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ,ΤΗ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΤΥΠΑΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΜΕΝΟΣ,ΧΡΙΣΤΟΡΩΜΙΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

O ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΡΘΕ Σ’ ΕΜΑΣ ΘΛΙΒΕΡΑ ΘΡΙΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ. ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΑ ΧΑΘΗΚΕ, ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΑΝ, Τ’ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ Τ’ ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΤΑΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ Η ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΧΤΙΣΜΑΤΑ. ΜΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟ,Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Σ’ΕΜΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ,ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΕΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ

: http://www.greatlie.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

18 Comments

  1. panais

    παρακαλούμε κάποιους εν Χριστώ αδελφούς με πληροφορική κατάρτηση και θεολογική να αναιρεθούν με ανάλογα βίντεο όπως το Zeitgeist…απο την Ι.Μ.Μελλισοχωρίου!!!Κάποιος κ.Καλλόπουλος κρύβετε πίσω απο το βίντεο και με άλλα βίντεο κατηγορούν και τον πάτερ Θεόδωρο Ζήση!

    Reply
  2. panais

    1.48,μάλλον κάτι άλλο μπερδέψαν με την βούρτσα…τα ναοπαγανιστάκια….τρομάρα τους!Παρακαλώ κάποιος ειδικός να κάνει μίαν ανάλογη ισχυρή θεολογική αναίρεση του πιό πάνω νεοπαγανιστικού,"ελληνιστικού"βιντέου….

    Reply
  3. panais

    Kαι μιά ερώτηση άλλη εάν οι απόστολοι "φίλε"και ο ίδιος ο Χριστός ήταν αλαζώνες,τότε τα δαιμόνια και ο Εοσφώρος τί μέρος του λόγου είναι;Τα ξόανα και χαμερπή αγαλματίδια-θεότητες σας που τις τοποθετής…στο βάθρο τις άκρας ταπείνωσης;Της ένδοξης περηφάνειας των "ελλήνων";;;Που;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ,ΟΥΤΕ Η ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    Reply
  5. panais

    Και ας μας απαντησουν τα τσογλανάκια "ελληνόπουλα",εφόσον είμαστε "εβραιοχριστιανοί"γιατί δεν έχουμε καλές σχέσεις με τους Εβραίους και γιατί ειδικά οι Εβραίοι(που σας χρηματοδοτούν ειδωλολατράκια της κακιάς ώρας)ασκούν πολεμική κατά της Ορθοδοξίας ειδικά;;;;

    Reply
  6. panais

    Εγώ προτιμάω να προσκυνάω τον Θεάνθρωπο Εσταυρωμένο Χριστό και να τιμάω τα "σάπια ξύλα",με τις εικόνες των πολυαγαπημένων μου αγίων και ας είμαι εξευτελιζμένος και ταπεινωμένος και αχρείος δούλος…Τώρα δυσκολεύσται να το δεχτείτε ότι ένας Θεάνθρωπος "έπαθε"και πάθανε με Σταυρικό θάνατο…Σταυρώθηκε και για τους Έλληνες και για όλους…ας μην το ξεχνάμε!Τα έχετε πολύ με τον Απ.Παύλο αλλά δεν μας λέτε και πώς τα κατάφερε ένας αιρετικός εβραίος να προωθήση ΜΟΝΟΣ του τον Χριστιανισμό;;;Αυτό πώς και σας διαφεύγει;Λέτε αλαζώνα τον Χριστό ενώ εσείς είστε οι ταπεινοί "Έλληνες"!Πράγματι είναι μία διεφθαρμένη πολεμική έναντι του Χριστιανισμού!Και δεν μας λέτε πώς και εσείς ξυπνήσατε μιά μέρα και είπατε το 2010 είστε Έλληνες;Ποιός σας διέσωσε τον Ελληνισμό 1700 χρόνια Βυζαντινής Αυτοκρατορίας….η μήπως τα ταγκαλάκια σας ενημέρωσαν;Παρακαλώ τους Ορθοδόξους αδελφούς μου και "αχρείους δούλους"να μην δώσουν σημασία στο βίντεο…διότι είναι ΆΚΡΩς "ελληνιστικό",ειδωλολατρικό,νεοπαγανιστικό,εωσφορικό….κακόδοξο.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΒΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑ…..
    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ,ΟΥΤΕ Η ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ….

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΗΛΕΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΘΕΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Η Ορθοδοξία ειναι βίωμα.Η Ορθοδοξία δεν ειναι στέρηση της ελευθερίας,ειναι ο δρόμος προς την ελυθερία του ανθρώπου και της ψυχής του.
    Με την ορθοδοξία ελυθερώνεται ο άνθρωπος απο τα άθλια πάθη του και οδεύει προς την θέωση.
    Έστω και η μικρή προσπάθεια που θα καταβάλει ο καθένας να βιώσει την ορθοδοξία θα νιώσει μερικά λεπτα, την προτώγνωρη για τον καθέναν, χάρη του Θεού,τότε θα καταλάβει το βίωμα των άγιων Γεροντάδων και μόνον τότε θα δικαιούτε να μηλάει.
    Αν τώρα καποιοι δεν πιστεύουν, ποιός ο λόγος να κατηγορούν κάτι (που γι αυτούς)δεν υπάρχει?

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ??Η ΜΑΝΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΞΕΡΕΤΑΙ ???????
    ΤΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ? ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ . ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΛΟΚ . ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ …. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ … ΧΑΛΔΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !

    ΣΙΣΥΦΟΣ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Και εγώ ξέρω την Υπατία και την Σκιθούπολις…πάμε κόντρα στα κονέ μας;;;Επίσης ξέρω και για το Άγιον Όρος οτι πιο πριν ήταν μόνο ιέριες της Αφροδίτης και άλλαξε στην Βυζαντινή περίοδο.. ¨Ενας Χριστιανός Ορθόδοξος που βλέπει αντικειμενικά εν συγκρίση με τα Παθιασμένα ανθρωπάκια και η πίστη του δεν φτάνει στην εκκλησία του παππα την έχει μέσα του…

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ..ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ… ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ..

    Reply
  14. Ανώνυμος

    εχουν μιλησει οι κεφαλες της εκκλησιας για το ισλαμ,τι ειπαν…?-οτι η πραγματικη αλωση δεν εγινε το 1453 αλλα το 1821 οταν κατι ξεβρακωτοι ξεσηκωθηκαν και η εκκλησια εχασε τα προνομια και τα τσιφλικια της!
    Το κριμα ειναι οτι αυτοι οι κουρεληδες του '21 τους ξαναφορτωθηκαν!Ε!βοηθησαν και κατι γαλλοι-αγγλοι και λοιπα φιλανθρωπικα σωματεια…Τα οποια πηραν για αλλη μια φορα το μαθημα τους και δεν αφησαν την εξουσια στους πραγματικους ηγετες του εθνους αλλα απο τοτε και επειτα ολοι…μα ολοι…οι κυβερνητες υπηρξαν τις επιρροης τους!
    Μονη ελπιδα η αναδειξη του νεου ηγετη απο το δρομο,μεσα απο τις φλογες!

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ..
    ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΙΣΟΥΝ.. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ ΑΣ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..

    ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 8,34

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Κατάντια!Είναι σαν να μηλάει σκοπιανός για την Μακεδονία μας τούτο το άρθρο.
    Γιατί τόσο μίσος για τον Χριστιανισμό?Για δέιξτε μου ποιοί Έλληνες τηρούν την Ορθόδοξη πίστη?Ένα 5%? Λίγο παραπάνω?Πολύ λίγοι!Πώς ειναι δυνατόν να καταστρέφεται το έθνος απο κάποιους λίγους πιστούς που στην πλειοψηφία τους είναι υπερήλικες?
    Άν μηλάτε για τις κεφαλές της Ελλαδικής εξουσίας αυτοί είναι δεκανίκη του άθεου ΠΑΣΟΚ και άρα της τρόικας και της νέας τάξης.
    Όσο για τα αρχαία γραπτά μνημεία τα περισσότερα διασώθηκαν απο τα μοναστήρια της Ορθοδοξίας,αντίθετα με ένα μεγάλο μέρος που ξεπουλήθηκε καταστράφικε και καταστρέφεται απο τις νεοταξικές προδοτικές κυβερνήσεις με την βοήθεια όλων των άθλιων άθεων κομματων του Ελληνικού κοινοβουλίου.
    Για το ισλάμ που μας πηγε 400 χρόνια πίσω και ειναι και πάλι ενας μεγάλος κίνδυνος για το έθνος γιατι δεν αναφέρεται?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *