Νέες φωτογραφίες υπόπτων για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν – Η μητέρα της σχεδόν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον απαγωγέα (VIDEO)

Μια ολόκληρη συμμορία ατόμων που εμφανίζονταν σαν συμμετέχοντες σε έρανο πιθανότατα βρίσκεται πίσω από την απαγωγή της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Πορτογαλία, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της…

Νέα στοιχεία από τις έρευνες της Σκότλαντ Γιάρντ ήρθαν στο φως μέσα από την εκπομπή Crimewatch του BBC, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα και νέες φωτογραφίες υπόπτων.

Οι γονείς της Μαντλίν δειπνούσαν σε κοντινό εστιατόριο το μοιραίο βράδυ της απαγωγής. Όταν γύρισαν, συνειδητοποίησαν πως η μικρή τους κόρη είχε εξαφανιστεί.

Η Μαντλίν απήχθη στις 3 Μαΐου του 2007 από το τουριστικό θέρετρο Πράγια ντα Λουζ στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Τότε, ήταν τριών ετών σήμερα θα είναι 10

Η εκπομπή Crimewatch επιχείρησε μια αναπαράσταση των όσων συνέβησαν εκείνο το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007. Και σύμφωνα με όσα έδειξε η εκπομπή, η μητέρα της Μαντλίν, Κέιτ, λίγο έλειψε να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον απαγωγέα του παιδιού της!

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Κέιτ ΜακΚαν επέστρεψε στο δωμάτιο λίγα λεπτά μετά την απαγωγή.

Μια οικογένεια από την Ιρλανίδα που έκανε διακοπές στο ίδιο θέρετρο κατέθεσε πως στις 10 το βράδυ είδε έναν άνδρα να κινείται πως την παραλία και να κρατά στην αγκαλιά του ένα ξανθό κορίτσι που φορούσε πυτζάμες και φαινόταν να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με το κεφάλι της σκυμμένο.

Τον είδαν κάποια στιγμή ανάμεσα στις 21:55 και τις 22:00 κοντά στο δωμάτιο των ΜακΚάν, λίγο πριν η Κέιτ ΜακΚαν επιστρέψει για να δει τα παιδιά της.

Αρχικά, οι υποψίες βάσει μαρτυρίας μιας γυναίκας που δειπνούσε με τους ΜακΚαν εκείνο το βράδυ είχαν πέσε σε έναν άλλο άνδρα, αλλά αποδείχθηκε πως αυτός ήταν ένας πατέρας που είχε πάει να πάρει το παιδί του από τον νυχτερινό παιδικό σταθμό.

Οι νέες φωτογραφίες

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, η αστυνομία πλέον πιστεύει πως πίσω από την απαγωγή της Μαντλίν βρίσκεται συμμορία, που εμφανιζόταν στους τουρίστες σαν ομάδα που μάζευε λεφτά για έρανο υπέρ παιδιών που ζούσαν στο δρόμο ή για ένα ορφανοτροφείο.

Κινούνταν στο χώρο του ξενοδοχείο και ζητούσαν λεφτά από τους τουρίστες. Πήγαιναν πόρτα πόρτα και έτσι βρήκαν το θύμα τους. Μάλιστα, δόθηκαν στη δημοσιότητα και τέσσερις νέες φωτογραφίες υπόπτων.


Ύποπτος που εθεάθη στο τουριστικό θέρετρο Πράγια ντα Λουζ – Η αστυνομία πιστεύει πως μπορεί να πρόκειται για το ίδιο άτομο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ DAILY MAIL

Δυο από τους άνδρες που αναζητούνται θεωρείται πως είναι Πορτογάλοι και προσέγγισαν τουρίστες στις 4 το απόγευμα της ημέρας που απήχθη η Μαντλίν.
Ένας από αυτούς, ηλικίας 40 έως 45 ετών χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος όπου έμεναν οι ΜακΚαν για να τους ζητήσει λεφτά για τον έρανο στις 25 ή 26 Απριλίου του 2007.
Η βρετανική αστυνομία προσφέρει 20.000 λίρες σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των απαγωγέων

Οι άλλες δυο φωτογραφίες δείχνουν άνδρες με ξανθά μαλλιά, οι οποίοι εθεάθησαν κοντά στα διαμερίσματα και εκτιμάται πως είναι Γερμανοί, Ολλανδοί ή Σκανδιναβοί.
Ένα 12χρονο κορίτσι είδε έναν άνδρα κοντά στο διαμέρισμα των ΜακΚαν στις 30 Απριλίου και στις 2 Μαΐου, μια ημέρα πριν από την απαγωγή δηλαδή.

Αυτός φέρεται να είναι ηλικίας 30-35 ετών, με κοντά μαλλιά και μαύρο, δερμάτινο μπουφάν. Ένας άλλος μάρτυρας είδε έναν άνδρα με τα ίδια χαρακτηριστικά στις 4 το βράδυ της 3ης Μαΐου.


Οι δυο Πορτογάλοι φέρονται να “ψάρευαν” τουρίστες εμφανιζόμενοι σαν μέλη φιλανθρωπικών οργανώσεων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Daily Mail

Η αστυνομία εστιάζει το ενδιαφέρον της σε περιστατικά διαρρήξεων στο Πράγια ντα Λουζ, τέσσερις μήνες πριν από την απαγωγή. Επίσης, ένα χρόνο νωρίτερα, την ίδια εβδομάδα που έγινε η απαγωγή της Μαντλίν, ένας άνδρας εισέβαλε σε διαμέρισμα όπου δυο μικρά παιδιά κοιμόντουσαν μόνα τους.
Στο ξενοδοχείο υπήρξαν μια ληστεία και μια απόπειρα 17 μέρες πριν από την απαγωγή

Ο διαρρήκτης περιγράφεται ως αδύνατος με σκούρα μαλλιά. Πήρε μια θήκη κάμερας και κοίταξε τις βρεφικές κούνιες αλλά ένα από τα παιδιά έβαλε τις φωνές και εκείνος τράπηκε σε φυγή.
Σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχουν ομοιότητες στις διαρρήξεις και δεν αποκλείεται τα μέλη της συμμορίας να παρακολουθούσαν τους ΜακΚαν.

newsit.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *