Μας κυβερναει η Μαρθα Βουρτση,ο Βασιλακης Καιλας και η Κατερινα Χελμη(video)

Αυτο δεν ειναι κυβερνηση,ειναι περιοδευων θιασος και συγνωμη που χρησιμοποιω τα ονοματα αυτων των καλων ηθοποιων διοτι οι δικοι μας ουτε σε αυτο ειναι ικανοι.

Ζουμε ενα θριλερ,ενα θεατρο του παραλογου ενος παρανοικου δικτατωρα-δημοκρατη κατα μιαν εννοια ο οποιος χρησιμοποιει οτι εχει πλασει η…..
φαντασια του μικρος στην Μινεσοτα για να κυβερνησει την χωρα που οδηγησε ηθελημενα στα δεσμα των δανειστων της.

Τα επεισοδεια που παρακολουθουμε συνεχομενα και μεταγλωτισμενα,με κακη σκηνοθεσια και σκηνικα,με αχρειους ηθοποιους και κακους μονολογους,το σεναριο ειναι κλεμμενο απο βραζιλιανικες σαπουνοπερες και ο σκηνοθετης ακαταλληλος για την θεση που του δωσαμε.

Στο τελευταιο επεισοδειο ο Βασιλακης Καιλας κλαιει και οδυρεται(μια ζωη αυτο κανει)γιατι ενα εκατομυριο βραζιλιανοι ταλαιπωρουν δεκα εκατομμυρια Ουγκανεζους;δεν μας λεει ομως γιατι διορισε την γυναικα του Βραζιλιανα αφου ολοι αυτοι ειναι αχρηστοι,αχρηστη και η γυναικα του?

Επομενη σκηνη…η Κατερινα Χελμη συνεννοειται με την Μαρθα Βουρτση πως θα κοροιδεψουν τον γκομενο της πρωτης(εμας δηλαδη)…η Χελμη παει ταχα ενα ταξιδι,σταματαει καπου που δεν υπηρχε λογος να σταματησει….για να ειναι κοντα ωστε να επιστρεψει αμεσως και περιμενει τηλεφωνο απο την Μαρθα Βουρτση.

Ο γκομενος(εμεις) που μαθαινει οτι εφυγε η Χελμη αναστατωνεται,αλλα τρομαζει πιο πολυ οταν μαθαινει οτι θα επιστρεψει εκτακτως,αφου πρωτα παει να φαει σουσι σε ενα καλο εστιατοριο και δει και μια παρασταση που θα την βοηθησει στην υποκριτικη της καριερα.

Φυσικα ολα γινονται για να κανουν τον γκομενο(εμας) να υποκυψει στις ανωμαλες επιθυμιες της Χελμη και να της κανει ολα τα χατηρια,με την μπλοφα οι χαζες γκομενες νομιζουν οτι μπορουν να τα πετυχουν ολα.

Αλλα ως εξ’απροοπτου ο γκομενος εχει παρει χαμπαρι τι συμβαινει και ακολουθει η παρακατω σκηνη….ετσι μονο θα τελειωσει αυτο το κακο σεναριο,ετσι θα φυγουν οι κακοι ηθοποιοι να ησυχασουμε…
Δειτε:

Οταν φυγει ο γκομενος δυσκολα επιστρεφει,τα ψεματα και οι μπλοφες τελειωσαν.

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *