Αίτημα του Πατριωτικού Μετώπου, στα Δημοτικά Συμβούλια, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων.(video)

Επίσημο αίτημα στους Δήμους Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, να ονοματοδοθούν οδοί των Πόλεων, στο όνομα του Ήρωα της Κρήτης, Μανώλη Μπικάκη, κατέθεσε το Πατριωτικό Μέτωπο.

Στο αίτημα το οποίο απευθύνεται στα Δημοτικά Συμβούλια των πόλεων της Κρήτης, το….
Κίνημα αναφέρει:

«Σας καλούμε και σας παρακαλούμε να θέσετε στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού σας Συμβουλίου, πρόταση για ονοματοδοσία οδού του Δήμου σας, στο όνομα του Ήρωα της Κρήτης, Μανώλη Μπικάκη.

Όπως γνωρίζετε, ο Καταδρομέας Μανώλης Μπικάκης, είναι ο στρατιώτης εκείνος που στάθηκε μόνος του στη γραμμή της μάχης και κονιορτοποίησε 6 τουρκικά τεθωρακισμένα και ένα τάγμα τούρκων εισβολέων στην Κύπρο το 1974.

Ο Καταδρομέας Μανώλης Μπικάκης και η οικογένεια Μπικάκη, έχουν καταγωγή από τους τρείς Νομούς, Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου.

Θα ήταν ελάχιστος φόρος τιμής στον Ήρωα που γεννήθηκε στα ιερά χώματα της Κρήτης, να ονομασθεί ένας δρόμος της πόλης σας, στο όνομά του, συμβολίζοντας την ιστορική συνέχεια των Κρητών Αγωνιστών, από τους Μινωίτες τοξότες, έως τον Δασκαλογιάννη και τον Γιαμπουδάκη».

Στο αίτημα αυτό που κοινοποιήθηκε στο ΓΕΕΘΑ, το ΓΕΣ και τις οργανώσεις Ελλήνων Καταδρομέων, το Πατριωτικό Μέτωπο ελπίζει και εύχεται, να υπάρχει άμεση ανταπόκριση από τα Δημοτικά Συμβούλια των Κρητικών Πόλεων.

Στους «στεγνούς» από σύμβολα ελπίδας και αγώνα που βιώνουμε, μια τέτοια κίνηση, θα ήταν μια πραγματική ανάσα, ειδικά για τους νέους ανθρώπους, που πελαγοδρομούν ελλείψει προτύπων και συμβόλων θυσίας και αυταπάρνησης, για το υψηλότερο ιδανικό του ανθρώπου, που είναι η ελευθερία. Μια ελευθερία την οποία στερούμαστε καθημερινά και περισσότερο, από τις διεθνείς συμμορίες που καταληστεύουν τον Λαό μας και οδηγούν την Πατρίδα μας στην εθνική και κοινωνική αποσύνθεση.


www.pamet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *