Παραλήρημα Μειμαράκη: Ο Καρατζαφέρης είναι νονός!(video)

… I LOVE KSEKATINIASMA. Αφρούς από το στόμα του έβγαλε ο Μειμαράκης στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Δεν άκουσε το περιβάλλον του Σαμαρά που του διεμύνησε σήμερα το πρωί να μην σηκώσει άλλο τους τόνους. Ο Βαγγέλας ο Μειμάρας με το μουστάκι πήρε την υπόθεση πάνω του, αφού ένιωσε ότι πάνε να βάλουν και αυτόν στο κάδρο του σκανδάλου των υποβρυχίων. Η Τρέμη καθοδηγούμενη από το κοντρόλ προσπαθούσε να τον τσιγκλίσει και….
να τον βγάλει ακόμα περισσότερο εκτός εαυτού (τέτοια λαβράκια δεν τα χάνουν και ας παίζουν πλέον χωρίς αντίπαλο). Ο δε Παύλος Τσίμας έμεινε παγωτό με την έκρηξη του πρώην Υπουργού … Τι θα ήταν η Ελλάδα μας χωρίς αυτή τη ξεφτιλισμένη αλλα άκρως ενδιαφέρουσα πολιτική σκηνή…

Δεν καταλαβαίνουμε γιατι ακριβώς τσαντίζεται ο κύριος Μεϊμαράκης. Αυτό που ζήτησαν χθες ΛΑΟΣ και Δημοκρατική Συμμαχία είναι να ελεγχθούν όλοι οι Υπουργοι που είχαν σχέση με τα υποβρύχια και όχι μόνο ο Τσοχατζόπουλος του οποίου τα αδικήματα ακόμα και αν αποδειχθούν είναι παραγεγραμμένα. Μόλις ένας πολιτικός απειλείται να συρθεί σε επιτροπές και δικαστήρια τότε βγάζει δόντια και αρχίζει και εκσφενδονίζει χαρακτηρισμούς από δω και από κει απειλώντας. Στο κατω κάτω αν υπάρχουν στοιχεία εναντίων του καρατζαφέρη, θα πρέπει αμέσως να τα δώσει σε εισσαγγελέας, όχι μέσω ομιλιών στην Βουλή και συνεντεύξεων να απειλεί ότι ΘΑ τα δώσει. Επιτέλους σε αυτή τη χώρα, δεν είμαστε σοβαροί, έχουμε χάσει τη μπάλα και δεν θυμόμαστε καν τι σημαίνει εκβιασμός, τόσο πολύ δεν θυμόμαστε που τον εξασκούν δημοσίως με άνεση οι πολιτικοί μας “λειτουργεί” και κανείς δεν τους ελέγχει για αυτό.

http://antiitroktiko.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

17 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ;
    ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ 700.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΠΟ 11.000.000 ΕΩΣ 15.000.000 ΕΥΡΩ ΜΙΖΕΣ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ)

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ Υ/Β

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ Ο Λ Ο Ι
    ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ(ΣΙΜΗΤΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΤΛ)ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ.

    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ Μ Ο Ν Ο ΤΟΝ ΑΚΗ!!!!

    ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ!

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΛΑΤΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ.

    ΕΛΑΤΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.ΕΧΕΙ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΒΟΥΛΗ.ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Μαλακες ενας εντιμος πολιτικος εστω και λιγο βραδυνους και τον κραζετε…δεν περαζει αυτοι ειναι η ΕΛΛΑΔΑ και λεμε ποιος φταιει για την καταντια μας..Ο τουρκαλβανος πρακτορας της γαμωγερμανιας στη βουλη..σας λεει οτι θελετε να ακουσετε…και που ειστε ακομα τι βρωμα εχει να βγει για αυτον τον παλιατσο..Το χαρτι που επαιζε του το καψανε τα αφεντικα του εις υγειαν…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΒΑΓΓΕΛΑΣ: Αλλο ένα ΚΡΗΤΙΚΟ υπόθετο, όπως λέγανε και οι παλιές πουτ…νες όλο λάδι λάδι και από τηγανήτα τίποτα!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Αναρωτιέμαι ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ είναι οι πολιτικοί μας; Σε ποιο νορμάλ κράτος ένας Χατζιαβάτης σαν τον Βαγγέλα γίνεται υπουργός άμυνας?????

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *