Η Άννα Βίσση τραγούδησε τον ύμνο του Παναθηναϊκού(video)

Συνέντευξη τύπου δόθηκε για την συναυλία που θα δώσει η Άννα Βίσση για τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή 15 Απριλίου. Στην συνέντευξη η σταρ τραγούδησε ζωντανά τον ύμνο του ΠΑΟ…
Παράγοντες του Παναθηναϊκού, η Άννα Βίσση αλλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσαν το παρον στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα για την μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται την ερχόμενη Παρασκευή.
Κατά την διάρκεια της….
συνέντευξης ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε: «Θα βρισκόμαστε πάντα και θα στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό, όπως κάνουμε σήμερα. Μιλάω εκ μέρος των φιλάθλων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Άννα για τη συναυλία που θα δώσει. Είμαι φίλαθλος-οπαδός, αλλά με τη λογική του υγιούς φιλάθλου, όχι του χούλιγκαν. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του»
ενώ στην συνέχεια η Άννα δήλωσε «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση, δεν είναι δική μου η συναυλία, αλλά του Παναθηναϊκού. Αγαπώ αθλητισμό, κάνω αθλητισμό, ξέρω πόσο σημαντικό είναι να σε στηρίζουν, να βοηθιέσαι στα οράματά σου. Είμαι φίλαθλος, αλλά έχω τις αδυναμίες μου. Είμαι γνωστή Παναθηναϊκός, ας μου το συγχωρέσουν οι άλλες ομάδες. Αυτή η συναυλία ξεκινάει από τα παιδιά, τον Ερασιτέχνη. Πάμε να τα βοηθήσουμε να γίνουν πρωταθλητές, πρότυπα. Για αυτό τραγουδάω, σε αυτό ελπίζω, σας καλούμε όλους μαζικά. Θα είναι υπέροχη συναυλία με πολλές εκπλήξεις, είναι τιμή μου που συμμετέχω»
Μαζί με την σταρ στην συναυλία θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Βέρα Μπούφη.

Homepage – Today News PRO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    re vlaka vrizeis gia kati pou exei na kanei me mia prwtovouleia gia ERASITEXNIKOA TMHMATA?gia auto se timwrise h zwi kai egines skatogauros!!!!!!!!

    Reply
  2. vomoloxius

    Λοιπόν κορόιδα!!! τό εισίτηριο έχει μόνο 15 ευρωλούκια,νά πάτε όλοι!!!Ο Παναθηναικός είναι ιδέα.Η πλουτοκρατία σας έχει ανάγκη,καί μή ξεχνάς, ο γνήσιος φιλάθλος από τήν μαλακία πού τόν βαράει φαίνετε…GUEST STAR Ο Γιώργος Νταλάρας…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *