Παγκόσμιος ξεσηκωμός – ‘Η εμείς ή αυτοί (video)

Αυτά που όλοι υποψιαζόμαστε, γνωρίζουμε ή αγνοούμε. Αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας. Αυτά που όλοι θα θέλαμε να ΜΗ συμβαίνουν στις μέρες μας. Αυτά επισημαίνει σε βαρυσήμαντη συνέντευξή του, στον Alex Jones, ο αμερικανός αναλυτής, συγγραφέας και εκδότης, Gerald Celente. Η υποδούλωση που επιχειρούν τα κοράκια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, δεν έχει σαν μοναδικό στόχο την Ελλάδα. Η χώρα μας, απλά, είναι το πεδίο όπου διεξάγεται μια φάση (πολύ σημαντική, ωστόσο) του σχεδίου τους. Κόμματα και πολιτικοί, είναι τα….
όργανά τους και είναι “αναλώσιμοι”. Σήμερα ο ένας, αύριο ο άλλος. Πολλοί θα προσπαθήσουν να σας πείσουν, ότι είναι ενάντια σ’ αυτό το σάπιο παγκόσμιο σύστημα, που καταρρέει. Να είστε καχύποπτοι και ερευνητικοί. Το πιθανότερο είναι να προσπαθούν να σας εξαπατήσουν ξανά.
Ζούμε αυτές τις μέρες, ότι θα ζήσει η Ευρώπη και ο υπόλοιπος Δυτικός κόσμος, σε λίγο καιρό. Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει και το σύνθημα είναι “Ή αυτοί, ή εμείς”. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν υπάρχει γυρισμός, σ’ αυτόν τον πόλεμο. Ούτε εκεχειρία. Θα είναι αμείλικτος και μέχρι τελικής πτώσης.
Δείτε αποσπάσματα από την συνέντευξη του Celente και ευχαριστούμε πολύ την vasoula2908 για το μοντάζ και τον υποτιτλισμό.

http://makis-g.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *