ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ VIVA.GR

Γεια σας αγαπητοί,

Σας αποστέλλω την καταγγελία μου για το VIVA.GR, την απαράδεκτη αυτή εταιρεία που με τις άθλιες πολιτικές της νομίζει ότι θα βγει κερδισμένη! Η πραγματικότητα είναι ότι όταν αποκτά έναν πελάτη πρέπει να χάνει τουλάχιστον 100 μ’ αυτά που κάνει!

Έχουν το θράσος να υποτιμούν την νοημοσύνη μας, να δίνουν στις λέξεις το νόημα που εκείνοι θέλουν, να…
παραπληροφορούν τον καταναλωτή, να τον παραπλανούν και να τον κοροϊδεύουν. Μα που νομίζουν ότι απευθύνονται;

Η καταγγελία μου αναλυτικά:

Εν όψη διακοπών, είδα μια διαφήμιση του VIVA.GR με μια ωραία φωτογραφία και κεντρικό μήνυμα με μεγάλα γράμματα “ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ & ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 75 €”

Ωραία λέω, ευκαιρία να βγάλω τα εισιτήρια που έτσι κι αλλιώς θα έβγαζα, θα πάρω και δώρα 75€. Μπαίνω λοιπόν στο site της εταιρείας…και διαπιστώνω ότι τα δώρα είναι άνθρακας!

Οι κύριοι αυτοί βαφτίζουν ως δώρα, κάποιες εκπτώσεις που σου χορηγούν με πολλά εάν και εφόσον!!! Και τι εκπτώσεις, ο Θεός να τις κάνει!

35 ευρώ έκπτωση  ΕΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΡΟΥΧΑ ΑΞΙΑΣ 99 ΕΥΡΩ  ΚΑΙ ΠΑΝΩ! Λες, και άμα θέλω να αγοράσω ρούχα δε θα βρω αλλού εκπτώσεις, παρά μόνο στο μαγαζάκι τους!

40 ευρώ έκπτωση  ΕΑΝ ΚΛΕΙΣΩ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 180 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ !!!

Ήθελα να ήξερα, οι αρμόδιες αρχές, η προστασία του καταναλωτή και δεν ξέρω ποιος άλλος, θα κάνουν ποτέ τίποτε ή εμείς οι καταναλωτές θα παραμένουμε θύματα μερικών επιτηδίων;

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία,

Αναγνώστρια

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *