Vodafone και Wind σε Σαμαρά: Με την κοινή επένδυσή μας δημιουργούμε 650 νέες θέσεις εργασίας

Σε συμφωνία για μερική κοινή χρήση των δικτύων τους ανακοίνωσαν ότι προχωρούν Wind και Vodafone μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η επένδυση αυτή, σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, μέσα στα επόμενα χρόνια θα …
δημιουργήσει πάνω από 650 νέες θέσεις εργασίας, ενώ τόινισαν ότι αποτελεί σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης για την ελληνική οικονομία.

Οι εκπρόσωποι της Vodafone και της Wind Ν. Ζαρκαλής και Γλ. Περσιάνης συναντήθηκαν νωρίτερα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και του υφυπουργού Νότη Μηταράκη.

«Σήμερα είχαμε ένα καλό νέο. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε και άλλα καλά νέα και από άλλους συγγενείς ή άλλους χώρους» δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης.

Σημείωσε, επίσης, ότι αν επιμείνουμε στον δρόμο της υπευθυνότητας και της σοβαρότητας, μπορούμε να μπούμε στη φάση της συγκομιδής και πως οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πιάσουν τόπο.

«Η σημερινή συμφωνία αποτελεί παράδειγμα και για άλλες επενδύσεις, το επόμενο δάστημα» δήλωσε ο κ. Μηταράκης.

Από την πλευρά τους, οι επικεφαλής των δύο εταιρειών κ.κ. ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε συμφωνία για μερική κοινή χρήση των δικτύων τους και πως αυτή η επένδυση μέσα στα επόμενα τρία χρόνια

Πηγή: iefimerida
xespao

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *