Κολοκοτρώνης VS Πάγκαλος: Όταν η Ιστορία Εκδικείται…!

Διαβάζω από εδώ:

“Στην ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δεν έμεινε μόνο στο παρόν, αλλά είχε έναν “καλό” λόγο να πει και για το παρελθόν των Ελλήνων.
Χαρακτήρισε τους Έλληνες που έκαναν την επανάσταση του 1821, ένα “μάτσο αγράμματους και αδαείς χωριάτες, οι οποίοι γι’ αυτό το λόγο (επειδή ήταν αγράμματοι) αποφάσισαν να……
δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την οθωμανική αυτοκρατορία.

Τέλος, δήλωσε ότι οι νεοέλληνες έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι άμεσοι απόγονοι του Περικλή, κάτι που σύμφωνα με την εφημερίδα είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο ακροατήριο.”

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης έχει ήδη απαντήσει στον κ. Αντιπρόεδρο, Θεόδωρο επίσης!

Δεν με πιστεύεις; Αντιγράφω από την περίφημη ομιλία του Στρατηγού στην Πνύκα:

“Η τρίτη τάξη, οι έμποροι και οι προκομμένοι, το καλύτερο μέρος των πολιτών, μην υποφέρνοντες τον ζυγό έφευγαν, και οι γραμματισμένοι επήραν και έφευγαν από την Ελλάδα, την πατρίδα των, και έτσι ο λαός, όστις στερημένος από τα μέσα της προκοπής, εκατήντησεν εις αθλίαν κατάσταση, και αυτή αύξαινε κάθε ήμερα χειρότερα· διότι, αν ευρίσκετο μεταξύ του λαού κανείς με ολίγην μάθηση, τον ελάμβανε ο κλήρος, όστις έχαιρε προνόμια, ή εσύρετο από τον έμπορο της Ευρώπης ως βοηθός του ή εγίνετο γραμματικός του προεστού. Και μερικοί μην υποφέροντες την τυραννίαν του Τούρκου και βλέποντας τες δόξες και τες ηδονές οπού ανελάμβαναν αυτοί, άφηναν την πίστη τους και εγίνοντο Μουσουλμάνοι. Καί τοιουτοτρόπως κάθε ήμερα ο λαός ελίγνευε καί επτώχαινε.
Εις αυτήν την δυστυχισμένη κατάσταση μερικοί από τους φυγάδες γραμματισμένους εμετάφραζαν και έστελναν εις την Ελλάδα βιβλία, και εις αυτούς πρέπει να χρωστούμε ευγνωμοσύνη, διότι ευθύς οπού κανένας άνθρωπος από το λαό εμάνθανε τα κοινά γράμματα, εδιάβαζεν αυτά τα βιβλία και έβλεπε ποίους είχαμε προγόνους, τι έκαμεν ο Θεμιστοκλής, ο Αριστείδης και άλλοι πολλοί παλαιοί μας, και εβλέπαμε και εις ποίαν κατάσταση ευρισκόμεθα τότε. Όθεν μας ήλθεν εις το νου να τους μιμηθούμε και να γίνουμε ευτυχέστεροι.”
Και προσθέτει ταπεινά ο Στρατηγός:
“Εγώ, παιδιά μου, κατά κακή μου τύχη, εξ αιτίας των περιστάσεων, έμεινα αγράμματος και δια τούτο σας ζητώ συγχώρηση, διότι δεν ομιλώ καθώς οι δάσκαλοι σας”
Θα τον συγχωρέσετε κ. Αντιπρόεδρε;

http://tyxaios.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

33 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΡΕΜΑΛΑ.

    ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥΣΤΗ! ΠΡΟΧΩΡΑ. 10500 ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΣΤΗ ΣΚΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ, ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΩ ΤΟ ΣΚΕΡΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΙΛΙΑ. ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΔΥΟ-ΔΥΟ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΟΥΣΤΗΗΗ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Δεν ξέρω αν ένα ξεπουλημένο άτομο σαν τον Πάγκαλο, θα συγχωρήσει το στρατηγό Κολοκοτρώνη, και ποσώς με ενδιαφέρει. Αυτό που ξέρω, είναι ότι τότε στα χρόνια της Επανάστασης, ευτυχώς για μας, ζούσε ο σωστός Θεόδωρος, γιατί αν ζούσε ο Πάγκαλος αντί για τον Κολοκοτρώνη, λευτεριά δε θα βλέπαμε. Ναι, ήταν αγράμματος ο Κολοκοτρώνης κι οι περισσότεροι οπλαρχηγοί. Αλλά ο Θεός να σε φυλάει –αν είσαι δυνάστης και τρανός- από κάτι τέτοιους αγράμματους. Που έχουν την πατρίδα τους στην ψυχή και γι’ αυτό όταν σου μιλάνε για τον αγώνα για την ελευθερία, ανατριχιάζεις από συγκίνηση. Γιατί ξέρεις ότι τα πιστεύουν αυτά που σου λένε και ποτέ δε θα σε προδώσουν . ΄Όταν μιλούσαν οι οπλαρχηγοί στο λαό, κατάφερναν και τον ξεσήκωναν ,όχι γιατί του λέγανε περισπούδαστα λόγια, αλλά γιατί του δίνανε όραμα για μια πατρίδα ελεύθερη, και του δείχνανε τον τρόπο που θα την αποκτούσε αυτή την πατρίδα. Και ήταν μπροστάρηδες σ’ αυτό τον αγώνα. Φαντάζομαι αν ζούσε ο Πάγκαλος εκείνη την εποχή, θα ήταν στην αυλή του Σουλτάνου, γιουσουφάκι του, όπως και οι Φαναριώτες οι περισπούδαστοι. Οι Φαναριώτες , οι γραμματιζούμενοι και οι Δεσποτάδες ,που βρίζανε τους ΄Ελληνες τους αγράμματους, που ξεσηκώθηκαν εναντίον των αγαπημένων τους αφεντικών των Τούρκων. Η ιστορία κάποια στιγμή, θα δώσει τις τιμές αλλά και τα αναθέματα σ’ αυτούς που τα αξίζουν.
    ΄Εφη

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Αν αυτο το παχυδερμο αισθανεται αρβανιτης και οχι Ελληνας, γιατι δεν επηγε στην ζωη του να βρει μια πραγματικη δουλεια
    για να ζησει και οχι να πληρωνεται απο τον ελληνικο λαο και το ελληνικο δημοσιο?
    Θα τον ειχε ωφελησει πολυ, θα ειχε χασει και λιγο βαρος, αλλα αποδεικνυεται οτι αυτος και οι ομοιοι του ειναι οι αρχικοπριτες
    της Ελλαδος που κατεστρεψαν την χωρα και την εφτασαν εκει που την εχουν φτασει. Και αν αυτος δεν αισθανεται
    Ελληνας, ας μιλαει μονο για τον εαυτο του, γιατι εγω μετα απο 40 χρονια μεταναστης συνεχιζω να αισθανομαι Ελληνας.
    Οσο για τους Ελληνες που αρχισαν την επανασταση του 1821 που τους αποκαλει αδαεις και αγραμματους, ας μην ξεχνα οτι
    αυτοι υπηρξαν οι πραγματικοι Ελληνες και οχι οι ομοιοι του, πληρωμενοι προδοτες και ανθελληνες.
    Ευχομαι αυτος και οι ομοιοι του να βρουν αυτο που τους αξιζει.
    Αυτο το θωρηκτο για ποιον δουλευει δηλαδη? για την Ελλαδα? για την Τουρκια? η για την Μεγαλη Αλβανια?

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΞΩΦΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ.ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Τοσο αισχρος και ειναι αντιπροεδρος κυβερνησης ας αναλογισθουν οι ψηφοφοροι του αν τους αξιζει ενας τετοιος αντιπροσωπος.Μην δινουμε εξουσια στον καθε αθυροστομο τον καθε ντιντη τον καθε απατεωνα.Ημαρτον.Μας αξιζουν καλυτεροι εκποσωποι .Αν δεν μπορουμε να τους βρουμε σαυτον τον συρφετο που μας χτυπαει στην πλατη μονο και μονο για να παρει την ψηφο μας υπαρχει και η αποχη.Μην σας εξαπατουν φτανει πια στειλτε τους απο εκει που ηρθαν.τριαντα τοσα χρονια μας κοροιδευουν.Καθε φορα εβρισκαν καμμενη γη καθε φορα εφταιγαν οι προηγουμενοι αλλες φορες η εμενα η τα τανκς σφιξτε το ζωναρι θα χρειαστουν θυσιες τωρα το οπλο στο τραπεζι .ΑΝΤΕ στο διαολο ρε μαλακες αρκετα σας φορτωθηκαμε τοσα χρονια στην πλατη μας.Κατεβειτε και τρεξτε να κρυφτειτε καταστρεφετε οτι εχει αξια σαυτον τον τοπο .Εχετε ξευτιλισει την λεξη αξιοπρεπεια .Ντροπη σας.Φτου σας.Δρομο τωρα ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ???????????????????ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ||||||||||ΚΩΣΤΑΣ Β

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Αγαπητέ μου και φίλε μου Πάγκαλε καλά τα λες και συμφωνώ. Και συμφωνώ διότι το πάχος σου δυστυχώς σου έχει κλείσει και το μυαλό σου. Τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ μόνο εσύ μπορείς να τις πεις. Διότι καθ' ως έλεγε ο περήφιμος στρατηγός Μακρυγιάννης προς τον Γάλλο περιηγητή όταν τόλμησε να μιλίση περί πίστης του απήντησε πως σε άλλον Έλληνα να μην το πει διότι θα τον χαλάσει. Αγαπητέ Πάγκαλε ένα σου λέω πως τέτοιοι αυτοί που πολέμησαν για την Λευτεριά μας εσείς τους έχετε χεσμένους. και αναρωτιέμαι δεν βρέθηκε κανένας ομογενής μας να σε πετάξει στη θάλασσα.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Μου αρέσει που μιλάμε και για υποθετικό διάλογο Κολοκοτρώνη – Πάγκαλου.
    Σιγά μην καταδεχόταν ο Γέρος να μιλήσει με αυτή την σκατοσακούλα!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο Κολοκοτρώνης ήταν γνωστός εχθρός των Τούρκων. Ακόμα θυμούνται τι πάθανε στην Τρίπολη!

    Ο Πάγκαλος φγνωστός φιλότουρκος.
    Μην ξεχνάμε ό,τι τους έδωσε τον Οτσαλάν.

    Όταν ο Κολοκοτρώνης πέθανε λένε οι ιστορικοί όλη η Αθήνα τον συνόδεψε πραγματικά πενθούσα.

    Όταν πεθάνει ο Πάγκαλος (αμήν και πότε) ούτε ο νεκροθάφτης δεν θα ζυγώσει.
    Θα σιχένεται.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    @ΠΕΛΑΤΕΣ – ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠOΕΙΔΟΥΣ ( ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ) & ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟΥ ( ΣΤΗΝ ΟΨΗ ) Θ-ΠΑΓΚΑΛΟΥ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ? ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΤΕ ΕΣΤΩ Κ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ? ΜΕ ΠΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΘΙΟ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ? ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ή ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ …???

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ???
    30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ , ΦΥΣΙΚΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ , ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ…ΤΟΥ , ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ….!!!

    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ Κ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΕΦΙΚΤΟ….ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ Κ ΟΧΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ Κ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ….!

    APOLLO11

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Περιμένουμε με τέτοιους πολιτικούς να βγούμε από την κρίση κτλ.;;; Όταν λένε τέτοια και άλλα οι ΄΄έλληνες΄΄ πολιτικοί, λέμε μετά ότι μας φταίνε οι τρωικανοί και οι ξένοι;;;; Ας ξυπνίσουμε επιτέλους. Αυτοί οι τύποι, 300, φταίνε αποκλειστικά για το χάλι μας. Να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του και η Ελληνική Δημοκρατία.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΟΡΩΘΕΙ, ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ , ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ .

    ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

    ΜΕ ΤΟΥΣ 30.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ Η ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ

    petaloudas

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Καλά που οι επαναστάτες ήταν αγράμματοι και όχι γουρούνια σαν τον πάγκαλο .
    Στο σταύλο του πασόκ υπάρχουν κι άλλα είδη ζώων ,
    αλλά τα παχύδερμα ευημερούν πάντα .

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Αποφεύγει αυτός ο ανοικτός βόθρος,η δημοσυντήρητη κουράδο – μηχανή (αυτός που πούλησε τον Οτσαλάν, που υπέγραψε τη συμφωνία της Μαδρίτης και με την ανεπάρκειά του δημιούργησε τις γκρίζες ζώνες) να μας πεί ποιος χαρακτηρισμός αρμόζει στον ίδιο και στους ομοίους του, όταν πουλάνε τις θέσεις του δημοσίου σε κοπρίτες η σπρώχνουν τα παιδιά τους η τις γυναίκες των ,οι τους υποτακτικούς τους στο υπέρ δανεισμένο δημόσιο..

    Δυστυχώς όμως, η Ελλάδα έχει το θλιβερό προνόμιο να έχει για πρωθυπουργό ένα άσχετο-ανεπάγγελτο και για αντιπρόεδρο της κυβέρνησης έναν κοπρίτη που δεν δεν σέβεται τίποτε.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    καλα η μ@λακια σου εχει κανει υπρεατλαντικο ταξιδι….
    θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες 9.33 κ 9.24

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΜΩΡΦΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ {ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ}

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Αυτοί ήταν αγράμματοι, έκαναν την επανάσταση κι ελευθέρωσαν την Ελλάδα. Ο Πάγκαλος και οι υπόλοιποι δήθεν γραμματιζούμενοι κατάφεραν σε 30 χρόνια να την ξανακάνουν υποτελή….και το θέμα που πρέπει να μας απασχολεί είναι ποιός ή ποιοί αγράμματοι θα βρεθούν να ξανακάνουν την επανάσταση! Γιατί αν περιμένουμε από τους γραμματιζούμενους προκοπή δεν πρόκειται να υπάρξει…

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ;ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!
    "ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ;ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ 30000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΟΧΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ).ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΩΤΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟ;"
    OΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΚΤΗΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΑΣ,ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ…ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ,ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΕΛΕΟΣ ΠΑΓΚΑΛΕ!

    ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ Η ΕΙΠΕΣ:
    ΙΜΙΑ.
    ΟΤΣΑΛΑΝ.
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ Δ.Υ.

    ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ:

    ΤΟ 2000-2004 ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙ ΓΑΠ ΜΙΛΑΓΑΝ ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΑ.
    Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΑ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΙΖΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    πολυ ασχοληθηκαμε με τον …….
    ασ ελπισουμε οτι θα τελειωσει συντομα το θεμα με αυτου του ειδους τους τυπους γιατι μας τρωνε πολυτιμη ενεργεια

    Reply
  22. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΧΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΑΥΤΟ

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ .
    ΕΝΑ ΑΓΙΟ ΧΕΡΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ!

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Για κρεμάλα είσαι χοντρέ με καραβόσκοινο.
    Τα ίδια είχε πει κάποτε και ο Βοθρολομαίος χαρακτηρίζοντας τους αγωνιστές του 1821 ξεβράκωτους.
    Έννοια σας καθάρματα και λίγα τα ψωμιά σας.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Αυτός ο Πάγκαλος τελικά είναι μεγάλο γομάρι!Οπότε και να τον φτύσεις ισχύει το:φτύσε το γομάρι στον κώλο,αυτό θα αισθανθεί δροσιά!

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Το μεγαλείο των εθνών δε μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και το αίμα.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Αξίζει να ασχολούμαστε με το γουρούνι που λέγετε Μπάγκαλος;;;;;
    Αφού ούτε αυτός δεν πιστεύει αυτά που λέει
    Αφήστετον να πάει στον πατέρα του τον γέρο διάολο πάγκαλο, να γαμιαίτε κάθε πρωί που λέει στον δημοσιογράφο μπροστά στην βουλή πρωί πρωί.
    Έλλην
    +++++++

    Reply
  29. Ανώνυμος

    περικεφαλαια φοραγε ο στρατηγος και οχι τυχαια, τους προγωνους καλουσε στις ψυχες των Ελληνων και γι'αυτο τραβηξε αυτα που τραβηξε

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Όχι φίλε μου, ο Παγκαλος, ο Τζεφρυ και το ΠΑΣΟΚ δεν συγχωρούν

    αυτό έπρεπε να το ξέρεις εδω και πάρα πολλά χρόνια

    περαστικά σου.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *