Κυβέρνηση στα άκρα: Καστανίδης vs Ραγκούση

Νέα κόντρα ξέσπασε στο εσωτερικό της κυβέρνησης με επικεφαλής και αυτή τη φορά τον υπουργό Μεταφορών κ. Γιάννη Ραγκούση. Αυτή τη φορά ο κ. Ραγκούσης – ο οποίος θα έπαιρνε με το… σπαθί του το νόμπελ καβγατζή της κυβέρνησης – «πλακώθηκε» με τον….
υπουργό Εσωτερικών κ. Χάρη Καστανίδη.

Αν και οι δύο άντρες θεωρούνται κατ’ εξοχήν προεδρικοί κατάφεραν να έχουν μια ιδιαίτερα θερμή τηλεφωνική συνομιλία προχθές το βράδυ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Χάρης Καστανίδης έδωσε συνέντευξη ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του mega.

Εκεί κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις που αφορούν τους υπαλλήλους των περιφερειών, δήμων και δημοτικών επιχειρήσεων της χώρα. Είπε πως οι υπάλληλοι αυτοί δεν πρόκειται να μπουν στην διαδικασία της αξιολόγησης. Όταν του ζητήθηκε να πει τον λόγο, αυτός απάντησε ότι σχετική εισήγηση βρήκε στο γραφείο του όταν ανέλαβε το υπουργείο από τον προκάτοχό του κ. Γιάννη Ραγκούση.

Δεν διευκρινίσθηκε από καμιά από τις δύο πλευρές από ποιον και γιατί υπήρξε αυτή η εισήγηση αλλά ο κ. Ραγκούση «τα πήρε». Δύο χρόνια τώρα στη κυβέρνηση καλλιεργεί επιμελώς το προφίλ του μεταρρυθμιστή και ο κ. Καστανίδης με μια του κουβέντα επιχείρησε να το τρώσει.

Ο κ. Καστανίδης πολύ γρήγορα δέχτηκε τηλεφώνημα από τον συνάδελφό του. Ο κ. Ραγκούσης του είπε πως ουδέποτε υπέγραψε μια τέτοια εισήγηση. Πάντως και οι δύο έκλεισαν το τηλέφωνο – αν και δόθηκαν εξηγήσεις – με εκνευρισμό ο ένας για τον άλλον.

http://www.newsbomb.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *