ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ VS ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Η χθεσινή Εθνική μας εορτή είχε για πρώτη φορά στην Ελληνική Ιστορία διπλή σημασία. Εκτός από το “ΟΧΙ” του ’40, το “ΟΧΙ” του Ελληνικού λαού εν έτει 2011 στους “Έλληνες” πολιτικούς-προδότες. Κάποτε λέγαμε συντεταγμένα “ΟΧΙ’ σε ξένους κατακτητές. Σήμερα λέμε “ΟΧΙ” στο Δούρειο Ίππο των εθνικών μας προδοτών. Και δυστυχώς είναι πολλοί. Είναι άνθρωποι του κεφαλαίου που κρύβονται πίσω από τις πολιτικές εξελίξεις, είναι όλο το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας (υπουργοί και βουλευτές), είναι οι δημοσιογράφοι και οι συνδικαλιστές. Χθες ο….
Ελληνικός λαός έκανε το σπουδαιότερο checkmate απέναντι σε όλον αυτό το συρφετό. Το μήνυμα είναι το εξής απλό. “Θέλουμε να τιμήσουμε τους ήρωες προγόνους μας αλλά εσείς δεν έχετε καμία θέση σε αυτές τις εκδηλώσεις”. Αυτό λοιπόν μεταφράστηκε ως εξής: “Μια χούφτα ακροδεξιών ή αριστεριστών (πχ ο πάντα επίκαιρος και προσφιλής ΣΥΡΙΖΑ) παρέσυρε τον αθώο και ανήξερο κοσμάκη σε πράξεις που μας ξεφτιλίζουν διεθνώς”. Μια τέτοια ατυχή μετάφραση των χθεσινών γεγονότων προλόγιζε πάντα η φιλολογική φράση “κατανοούμε ότι ο κόσμος είναι θυμωμένος και απελπισμένος αλλά….”.
Αναρωτιέμαι λοιπόν. Κε Παπούλια και λοιποί πολιτικοί παράγοντες που αλήθεια ζείτε? Μήπως ζείτε σε ένα δικό σας Κωσταλέξι (πολιτικό και κοινωνικό) και δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται έξω από την αυλή της εξουσίας και του σπιτιού σας? Μιλάτε για συντεταγμένες προσπάθειες …. αλήθεια ποιών με ποιούς? Των ματαιόδοξων αφεντιών σας με μισθούς και περιουσίες αστρονομικών ποσών (και όχι νόμιμα αποκτηθέντων) με έναν ολόκληρο λαό που μέσα σε λίγα χρόνια του δημιουργήσατε υπέρογκες οικονομικές υποχρεώσεις, νοοτροπίες ανθρώπων χωρίς παιδεία ή ηθική και μέσα σε δυο χρόνια τον φτωχοποιήσατε πλήρως? Πολύ δημοκρατικό εκ μέρους σας. Αλήθεια Κε Παπούλια πολύ εύθικτος είσαστε. Σας προσέβαλε ο Ελληνικός λαός που σας αποκαλεί προδότη ενώ εσείς πολεμήσατε κάπου, κάποτε για την Ελλάδα? Γιατί δεν υπάρχουν Έλληνες που πολέμησαν (και είμαι σίγουρη σε πολύ χειρότερες και δυσμενείς θέσεις από την ανάλογη δική σας) και σήμερα ζουν με 600¤? Δεν είμαστε εύθικτοι εμείς που επιτρέψατε δια στόματος του ηλίθιου πρωθυπουργού να μας διασύρει στο εξωτερικό ως τεμπέληδες, καλοπερασάκΙδες και άχρηστους?
Ήρθε λοιπόν η ώρα να αφήσετε αυτή την ανόητη και εξοργιστική προπαγάνδα και να τιμήσετε κι εσείς μια φορά τον Ελληνικό λαό δακρύζοντας μια φορά για όλα τα δεινά που περνάει εξ αιτίας σας. Η χθεσινή μέρα ήταν μια άκρως δημοκρατική αντίδραση του λαού που σας έδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας και έντιμης αντίδρασης χωρίς να κάνει χρήση κανενός παρακρατικού και μισθοφορικού στρατού, να σας φλομώσει με ληγμένα χημικά και να σας μαντρώσει σε μια φυλακή.
Οι φασιστικές πράξεις σας απέναντι σε ένα υπερήφανο και ελεύθερο λαό, έχει και συνέπειες. Ή φύγετε ή αφήστε την καρέκλα της εξουσίας γιατί ανάμεσα στο λαό υπάρχουν και πατριώτες που χρόνια τώρα τους απαξιώνετε, τους αφήνετε στο περιθώριο και τους διώχνετε από την ίδια τους τη χώρα. Απλά δεν σας θέλουμε, δεν σας πιστεύουμε και σας απεχθανόμαστε. Απλά Ελληνικά.


ΜΑΡΙΑ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *