Πάλι γκάφα ο πρέσβης μας στην Washington / οι αθλιότητες στην Ομοσπονδία Νέας Υόρκης

O πρέσβης, μίλησε σε συγκέντρωση… αυτοανακηρυγμένων ”ηγετών της Ομογένειας” γιά τον ”φόβο της Ελλάδας (εξαιτίας Τουρκίας) να ορίσει την Α.Ο.Ζ.”.
‘Ενας από τους παριστάμενους, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, Η. Τσεκερίδης, το είπε δημόσια σε συγκέντρωση της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, ενώ άλλοι το… έλεγαν ”ανεπίσημα”. Επιτήδειοι αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας, βασιλοχουντικοί-ακροδεξιοί και τραμπούκοι, με επικεφαλή τον Δημ. Δημητρίου, του… επιτέθηκαν γιά αντιπολιτευτικούς λόγους και….
μόνο, ενώ την ”ζημιά” την έκανε ο πρέσβης. Είναι η τρίτη γκάφα του πρέσβη μέσα σε 20 μήνες.
– Παρασύρθηκε και εκτέθηκε άσχημα πάλι (όπως και με την επίσκεψη του υπουργού Χρ. Παπουτσή πρόσφατα στη Νέα Υόρκη) και η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ”Πρώτο Θέμα”, που δημοσίευσε ψευδή ”γεγονότα” και ”δηλώσεις”, παρασυρμένη από έναν μυθομανή…συνεργάτη της, γνωστό γιά την συστηματική παραπληροφόρηση, τις λασπολογίες και τις απάτες του, που δηλώνει ”δημοσιογράφος” στη Νέα Υόρκη…
Κωμικοτραγικά γεγονότα, που δείχνουν την ελαφρότητα στο ελληνικό γκέττο της Αστόριας, Νέας Υόρκης, αλλά και τον εμφύλιο σπαραγμό στην ελληνική Ομοσπονδία.

www.kalami.us

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *