Western Union

Κυρίες και κύριοι,

Είμαι Ελληνίδα και κατοικώ στο εξωτερικό.Εδώ και μια εβδομάδα χρησιμοποίησα την υπηρεσία Western union για να στείλω ένα χρηματικό ποσό σε συγγενικό πρόσωπο λόγω ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. Την ίδια ημέρα που έστειλα τα χρήματα, (και ενώ είναι δεδομένο πως η υπηρεσία αυτή χρησιμοποιείται για τέτοιες περιπτώσεις),δεν ήτανε δυνατή η…..
ανάληψη των χρημάτων λόγω τεχνικών προβλημάτων(!). Το ίδιο συνέβη και τη δεύτερη αλλά και όλες τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδος πλην της σημερινής που επιτέλους διορθώθηκε το πρόβλημα.
Κύριοι, πέραν του ότι ήταν ανάγκη (ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ) και πέραν του ότι μπήκαμε στις μαύρες τραπεζικές λίστες χάρη σε εσάς, θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι προσπάθησα να λύσω το θέμα τηλεφωνικώς (Επίσης, το Κέντρο υποδέχεται παράπονα πελατών και σε συνεργασία με τις καθύλην αρμόδιες Δ/νσεις
Α. Μεριμνά για την επίλυση των προβλημάτων.
Β. Ενημερώνει τους πελάτες για την υπόθεσή τους.
Τηλεφωνικό Κέντρο(χωρίς χρέωση): 800 11 82000
Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινά – εκτός Σαββάτου & Κυριακής 08.00-14.30)μέσα στο ωράριό σας και προς μεγάλη μου έκπληξη κανείς δεν σήκωσε το τηλέφωνο στα κεντρικά σας. Για να χρησιμοποιηθεί αυτή η υπηρεσία πληρώνουμε ένα σεβαστό ποσό με το οποίο μου εγγυάστε ότι τα χρήματα θα φτάσουν ΣΗΜΕΡΑ! Κοινώς τζάμπα σας τα έδωσα!
Μέσα στα τόσα τηλεφωνήματα που έκανα σε διαφορετικούς αριθμούς που βρήκα στο διαδίκτυο, βρήκα μια (ΚΑΙ ΜΟΝΗ) ευγενέστατη κοπέλα και αυτό είναι άξιο αναφοράς.
Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως συντελείτε κ εσείς στο να μας λένε κλέφτες και λωποδύτες εδώ στα εξωτερικά και γενικά συμβάλετε στο να λέγεται η χώρα μας οίκος ανοχής.

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *