Ούτε το WiFi που μας το υποσχέθηκε δεν έκανε ! ! !

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,
Πρώτα πρώτα που να ακούγατε αυτή τη «μέγα» πολιτικό του κόμματος σας, την Πιπιλή να υβρίζει κατά αίσχιστο τρόπο η αχαρακτήριστη αυτή «πολιτικός»,  τους λαϊκούς όπως έλεγε και τη λαϊκή δεξιά.

Θαυμάστε την τι είπε η
αχαρακτήριστη υπέρμαχος του υπάρχοντος φασισμού που δολοφονεί τον Ελληνισμό παρακάτω…
«Στην Ελλάδα», είπε, «της λαϊκής δεξιάς, της λαϊκής Πασοκαρίας των λαϊκών δεξιών υπουργών και ορισμένων εκ των εναπομεινάντων υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ οποίος λέει ‘όχι’ πάει μπροστά».

Τώρα για τον εφιάλτη του Ελληνισμού Σαμαρά.

Αντί επενδύσεις που έταζε από τα Ζάππεια του και συνεχώς, κλείνει ότι μέχρι τώρα είχε κρατηθεί ανοικτό.  Μετά τη Χαλυβουργία, έκλεισε και η Μάζντα Ελλάς.

Επιχειρήσεις επίσης με ζωή αιώνα έκλεισαν και δεν υπάρχουν πια.  Όπως η  επιχείρηση του Λέντζου που δεν υπάρχει πια.  Και άπειρα άλλα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Που τα αγνοούμε.

Αιτία η «μηχανή» χρεωκοπίας της Ελλάδας, η εσωτερική υποτίμηση.  Με την οποία για κάθε 1 ευρώ που αφαιρείται από την αγορά, μειώνεται, αν ενθυμούμαι καλά,  το ΑΕΠ,  κατά 3 ευρώ.

Συνεπώς με αφαίρεση αγοραστικής δύναμης (με μείωση μισθών και κλοπή συντάξεων, με απολύσεις χωρίς λόγο υπαλλήλων του δημοσίου κτλ) , ας πούμε,  20 δις ευρώ ετησίως από την αγορά,  έχουμε μείωση του ΑΕΠ κατά 60 δις ευρώ και τον όλεθρο που προγραμματισμένα δημιουργήθηκε.

Με επίσης τον Σαμαρά που αν είναι «πρωθυπουργός» μέχρι το Σεπτέμβρη, θα υποσχεθεί τα πάντα στη Θεσσαλονίκη. Που βέβαια έτσι και αλλιώς , είτε συνεχίσει να ο εκλεκτός της γερμανικής κατοχής, είτε πάει να συναντήσει το συμμαθητή του, δεν πρόκειται να τηρήσει τίποτε.

Αφού ούτε καν το WiFi που μας έταξε δεν τον άφησαν φαίνεται να μας το κάνει.
Έτσι μόνον για τα τερατώδη κακά που έκανε στον Ελληνισμό θα τον θυμόμαστε. Και για τη «μαγκιά» του να το παίζει πατριώτης για να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ και να «θάψει» την Ελλάδα.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Πιπιλή: Στην Ελλάδα όποιος λέει όχι πάει μπροστά

«Πλέον θα ψηφίζω αφού ρωτήσω τον πνευματικό μου, δηλαδή τους συνδικαλιστές»

Με ιδιαίτερα καυστικό ύφος σχολίασε τις συνδικαλιστικές αντιδράσεις σε προωθούμενες κυβερνητικές ρυθμίσεις η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, ο οποία άφησε σαφέστατες αιχμές και κατά βουλευτών και υπουργών που συχνά-πυκνά διαφοροποιούνται από την κυβερνητική γραμμή.

Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ, η κ. Πιπιλή ανέφερε χαρακτηριστικά «Στην Ελλάδα της λαϊκής δεξιάς, της λαϊκής Πασοκαρίας των λαϊκών δεξιών υπουργών και ορισμένων εκ των εναπομεινάντων υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ οποίος λεει ‘όχι’ παει μπροστά».

Μάλιστα συνέχισε τα αιχμηρά σχόλια της λέγοντας: «Αποφάσισα να το παίξω τρελή… Πλέον θα ψηφίζω αφότου ρωτήσω τον πνευματικό μου, δηλαδή τον εκπρόσωπο της νέας θρησκείας στην Ελλάδα, τους συνδικαλιστές, το λαϊκό Πασόκ και τη λαϊκή δεξιά… Καλά, δεν λεμε για τον ΣΥΡΙΖΑ, Φωτόπουλος – Μπαλασόπουλος τους έχουν για θρησκεία».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *