World Cup – Η “καταραμενη” ομαδα του Μουντιαλ της Βραζιλιας – Βραζιλια-Γερμανια 1-7 !!!!

Tελικά η Βραζιλία είχε τύχη στον αγώνα με την Γερμανία , μόνο με σύστημα πούλμαν κ Νίκα, Μανίκα, Λια, Καραμπαλίκα Γενικολλιά, Βουρδουμπά Κεντρικόπουλο κ μπροστά Νίκωνα όπως λέει και ο συμπαθέστατος “αγαπούλας” πρόεδρος της…. διαφήμισης.

Ότι και να πεί κανένας για αυτό τον αγώνα είναι λίγο.Θα μπορούσαμε να μιλάμε και να γράφουμε με τις ώρες τι έφταιξε και η αγαπημένη ολόκληρης της υφήλιου ποδοσφαιρική ομάδα η Βραζιλία διασύρθηκε και μάλιστα τόσο άσχημα μέσα στο ίδιο της σπίτι. Αυτό σίγουρα θα γίνει στην Βραζιλία για να μην πούμε ότι ξεκίνησε ήδη απο το 2-0 του 1ου ημιχρόνου.

Προσωπική άποψη είναι ότι όσο και να μην το πιστεύαμε ότι μπορεί να γίνει ένας τέτοιος μεγάλος διασυρμός και ειδικά κατά της Βραζιλίας κανένας δεν πίστευε ότι αυτή η Σελεσάο ήταν άξια να πάρει αυτό το Μουντιάλ είτε είχε σήμερα στην σύνθεση της τον Νειμάρ είτε όχι. Σίγουρα η απώλεια του είναι μεγάλη , όπως μεγάλο ήταν το άγχος για αυτά τα παιδιά τα οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι οι μεγάλοι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος.

Οι προσδοκίες ήταν τεράστιες για μια ομάδα που το μόνο μεγάλο που είχε ήταν το όνομα της , τον κόσμο της και έναν 22 χρονών ποδοσφαιριστή ο οποίος ίσως και να είναι ο μόνος που θα διαδωσεί απο το να είναι μέλος της “καταραμένης ομάδας που γελοιοποίησε την χώρα” γιατί να είστε σίγουροι οι Βραζιλίανοι που ζούνε και πεθαίνουνε για αυτό το άθλημα αυτό θα πούνε.

Παίχτης του αγώνα(!) ο Κλόζε…το θαυμαστικό για τον αγώνα όχι για τον Κλόζε


Fred-Είναι πολύ άσχημο να σε γιουχάρει ένα γήπεδο ολόκληρο


Μπορεί να έλειπε ο Neymar αλλα τελικά η Βραζιλία δεν πάτησε στο γήπεδο ποτε

Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν έφτασε η Βραζιλία αυτή, στον τελικό του Μαρακανά την Κυριακή γιατί σίγουρα θα είχαμε τα ίδια με το Μουντιάλ του 1950 και ίσως και χειρότερα…ίσως….

photos by fifa.com

http://www.navarxos.gr/2

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *