X.Παπουτσής: “Αν αφήσουμε να φύγουν οι μετανάστες θα μας διώξουν από την Σένγκεν”!

Απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, σχετικά με τις προθέσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την απέλαση των λαθρομεταναστών απ’ όλη τη χώρα, ο αρμόδιος υπουργός, κ. Χρήστος Παπουτσής, παραδέχθηκε: «Την επόμενη ημέρα που θα διώξουμε τους μετανάστες θα…..
αποβληθεί η χώρα από το Σένγκεν. Την επόμενη ημέρα, η χώρα μας θα αντιμετωπίσει…
συνολικά πρόβλημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί θα εκδιωχθεί από το πεδίο της Εσωτερικής Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.
Όπως επίσης έκανε γνωστό ο υπουργός, «στην περιοχή των Αθηνών, στην Ομόνοια, υλοποιείται συγκεκριμένος επιχειρησιακός σχεδιασμός με τη συμμετοχή ορισμένων ειδικών ομάδων. Με βάση το σχεδιασμό αυτό, από την 1.1.2011 μέχρι την 31.3.2011, προσήχθησαν 8.334 αλλοδαποί και συνελήφθησαν 357 αλλοδαποί για απέλαση».

«Επιπλέον, έχουμε στην Πάτρα συνεχή περιφρούρηση του λιμένα των Πατρών… Πρέπει επίσης να οργανώσω και μια επίσκεψη στην Ηγουμενίτσα, την οποία οφείλω και θα την κάνω… Την ευθύνη της ασφάλειας των χώρων των λιμένων την έχουν οι οργανισμοί» συμπλήρωσε, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο των ευθυνών.

Τι περισσότερο να πούμε εμείς; Μήπως εξελίσσεται αρνητικά υπό αυτές τις συνθήκες, η συμμετοχή της χώρας στην Ε.Ε.;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

32 Comments

  1. Ανώνυμος

    Μιλάει για ασφάλεια το βούρλο με την περικεφαλαία. Που έχουν τους Έλληνες πολίτες μέσα στο φόβο την ανασφάλεια και την τρομοκρατία με όλο το συφερτό που έχουν μαζέψει στην Πατρίδα μας. Παπουτσή καλά λέει ο φίλος πιο πάνω, ούτε το Σαμίνα το έχουμε ξεχάσει. Και Παπουτσή εσύ και οι όμοιοί σου δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι αν τον εχθρό τον μισούμε μία, τον προδότη τον μισούμε δέκα.

    Reply
  2. ανώνυμος

    Λογική πολιτικάντη…. Τι είναι χειρότερο ρε; Η αποχώρηση από τη Σέγκεν ή η πολύπλευρη καταστροφική λαθρομετανάστευση;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΓΚΕΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 2ΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ.ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΠΑΟΥΤΣΗ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΓΚΕΝ; Η ΔΑΝΙΑ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΝΓΚΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ.
    ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Η ΣΕΝΓΚΕΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ, Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ, ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΛΠ ΜΕ ΕΜΑΣ; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ;
    ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΪ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΕΙΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠ' ΟΨΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΝ ΣΕΝΓΚΕΝ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΧΑΪΒΑΝΙΑ, ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΤΕ.
    ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
    ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Για ποιά εσωτερική ασφάλεια μιλάει ο Παπουτσής;Πού την είδε την ασφάλεια;Εγώ γιατί δεν νιώθω ασφαλής μέσα στην ίδια μου τη χώρα;
    Δε μας παρατάς ρε Παπούτσι;
    Ακόμη μαλακίες λέτε.
    Βαρεθήκαμε τις παπαριές σας,άντε και γα..ή.τε όλοι σας.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    πατριδα μου ελλαδα,γλυκια μου πατριδα,
    σε καναν παρτιδα,στου σωρου την ποδια.
    καλη ανασταση στο γενος μας!
    μην σκιαζεστε στα σκοτη,
    της λευτεριας το φεγγοβολο αστερι,
    της νυχτας το ξημερωμα θα φερει!!!
    χρονια πολλα.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Πολλές μαλακείες λες Παπουτσή!!! Ας μας διώξουνε!! Λοιπόν τι πρόβλημα έχουμε;; Θα καθυστερεί ο έλεγχος διαβατηρίων μας όταν θα ταξιδεύουμε;;; Σιγά τ'αυγά!!!! Αντε πνίξου ρε ανίκανε ανδρα πού χωρίς την πολιτική αμφισοκόλληση και γλύψιμο τού Ανδρέα, δεν θα μπορούσες να βρείς δουλειά τότε αλλά και σήμερα ούτε σαν Πακιστανός κηπουρός!!!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    "Πρέπει επίσης να οργανώσω και μια επίσκεψη στην Ηγουμενίτσα, την οποία οφείλω και θα την κάνω". Να οργανωθείς Χρηστάκη μου με τους πρετωριανούς σου και να πας. Να πας Χρηστάκη μου και να φοράτε κράνη, γιατι τα αυγά που θα σας τα πετάνε, θα είναι βραστα. Δεν θα στα πετάνε όμως μόνο για τους λαθρομετανάστες. Και για το "express Samina" θα σας στα ρίξουνε, δεν το 'χουνε ξεχάσει. Και κοίταξε μην το κάνεις "Κερατέα" εκεί πάνω, γιατι πως θα γυρίσεις πίσω? Θα σε μπαρκάρουνε μαζι με τίποτα μελαχρινα για Ιταλία. Τα 'χουνε πάρει στο κρανίο εκεί πάνω. ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗ Μ. ΤΩΝ ΠΡΟΠΥΛΑΙΩΝ? Ε? Ξεβρώμησε τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου βρε χαϊβάνι. Όπως κοίταζαν οι Ταλιμπαν εκείνα τα αρχαια μνημεία στο Αφγανιστάν και μια μέρα τα κατέστρεψαν με πυροβολικό, το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και στο Πανεπιστήμιο, αφου τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου είναι σύμβολα γ' αυτους, ενάντια στον Ισλαμισμό τους. ΞΥΠΝΑ ΡΕ!!! ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΞΥΠΝΑ!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ,ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,(ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ)…

    ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΗΘΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ,ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΣΕΙΣ,ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΑΡΑ ΣΚΛΑΒΟΣ.

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Εδω η Ελλάδα στενάζει στη διαφθορά πάσης μορφής,μασώνοι και λήσταρχοι του οικονομικοπολιτικού κατεστημένου και μας μιλάνε για Σέγκεν!Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα εκατοντάδες πλέον χιλιάδες μουσουλμάνοι εξορμούν στο εσωτερικό της Ελλάδας κι αυτοί μας μιλάνε για Σέγκεν!!Παραιτηθείτε κύριοι,δεν είσαστε πια ανίκανοι είσαστε και επικίνδυνοι.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ NEOΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ LEOPARD
    Με το βάση το άρθρο http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19018&Itemid=139 , οι προσκυνημένοι του τουρανο-κινεζοκινούμενου «defencenet.TR» (Με συντάκτες και Τούρκους!) ρίχνουν για ακόμη μια φορά μελάνι συσκοτίσεως στους έλληνες ώστε αυτοί να νομίσουν ότι το θέμα των πυρομαχικών έκλεισε λες και τα πήραμε! Δηλαδή στην ουσία αποκοιμίζουν τους μελλοθάνατους έλληνες αξιωματικούς και οπλίτες αρματιστές και τους κοροϊδεύουν στα μούτρα ευθέως και στην ουσία προτρέποντας και βοηθώντας μάλιστα στην γενοκτονία που θα υποστούν από τον πάνοπλο άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρίας – Αλβανίας – Σκόπια – Τουρκία / Ρουμανία)

    Η δολιότητα τους ξεκινάει εντέχνως ακόμα και από την επικεφαλίδα που έβαλαν, λέγοντας ότι το θέμα (τάχα) «ΕΚΛΕΙΣΕ» και άρα βουλώστε το όσοι βροντοφωνάζετε περί εσχάτης προδοσίας εναντίον των εντολοδόχων μας πολιτικών!

    Έλληνες Αξιωματικοί φτύστε τους πληρωμένους ανθέλληνες του «defencenet» στα μούτρα όπου τους βρείτε διότι υποσκάπτουν μαζί με τους συμπαιγνιακούς πολιτικούς την γενοκτονία σας από τους στρατούς του μογγολικού άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» και σας εμπαίζουν. Τα βλήματα αυτά έπρεπε να είναι ήδη εδώ και χρόνια εντός των αποθηκών του ελληνικού στρατού και δολίως δεν τα προμηθευόντουσαν τόσα χρόνια όπως δολίως δεν παρήγγειλαν και τα ΒΜΡ-3 (επίσης απόρριψαν και τα ανανεωμένα ΒΜΡ1 της εταιρίας «Κιολεϊδης» Βόλου) και αντ’ αυτού έδιναν κατά παραγγελία στα διάφορα «defencenet» να αναρτούν παραπλανητικά κείμενα με σκοπό να κοιμίζουν συνεχώς τους έλληνες Αξιωματικούς λέγοντας τους ότι :

    «Να τώρα έρχονται, να τώρα ετοιμάζονται τα χαρτιά, να τώρα γίνετε η τελική διαπραγμάτευση» ….και ότι άλλο ελεεινό μπορείτε να φανταστείτε, ενώ θα έπρεπε να τους γαμησουν το αιδοίο που τους πέταγε και τους εβραίους ντολμέδες τάχα «έλληνες» πολιτικούς και τους μασόνους προδότες ανώτερους τους!

    Τι μας λέει το προδοτικό άρθρο λοιπόν;

    Έχουμε και λέμε:

    1) 353 Αρματα τυπου Leopard 2 HELL και 2A4.

    2) 1500 βλήματα DM63 + 7500 DMA1 = 9000 Αντιαρματικά βλήματα.

    3) Χωρητικότητα βλημάτων ανά άρμα: 43

    Διαιρέστε τώρα 9000 : 353 = 25 βλήματα ανά άρμα!!! Το άρμα έχει δυνατότητα ταχυβολίας μέχρι και 6 βολές ανά λεπτό που σημαίνει ότι σε 5 λεπτά είναι τελειωμένα σε μια αρματομαχία.

    Καταλάβατε τώρα την προδοσία και τον εμπαιγμό που γίνετε εις βάρος του ελληνικού λαού;;; Καταλάβατε τώρα έλληνες αξιωματικοί ότι σας προορίζουν για γενοκτονία ή θέλετε και άλλες εξηγήσεις;;;

    Δηλαδή τα βλήματα δεν γεμίζουν ούτε ένα άρμα μάχης!!!!
    ….
    και επιπλέον με την κίνηση αυτή πάνε να βγάλουν και τάχα πατριώτη τον τουρκοεβραίο ντολμέ Βενιζέλο – Τουργκούτσογλου υπουργού άμυνας της …Τουρκίας στην Ελληνο-Τουρκική συνομοσπονδία («Νέα Ωθωμανική Αυτοκρατορία») με πρωτεύουσα την Άγκυρα σύμφωνα με τις οδηγίες του προδοτικού ΕΛΙΑΜΕΠ.

    Και σ'ανώτερα!

    Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΩΘΉΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟ ΒΛΗΜΑ "ΓΥΜΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΦΙΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Τι σεγκεν και εσωτερική ασφάλεια; Εδώ μας σφάζουν και ληστεύουν καθημερινά.Περισσότερη ανασφάλεια ούτε στην κατοχή. Μακάρι τώρα όξω τα λάθρο και στο διάβολο η σέγκεν και η ανύπαρκτη ασφάλειά της. Δ εν ισχύει για εμάς. Για τους άλλους έγινε,να κοιμούνται ήσυχοι.Εδώ είναι μπάτε σκύλοι…

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ο 609 είναι πανίβλακας.
    Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι αυτοί οι παγκόσμιοι οργανισμοί και οι διεθνείς συνθήκες μόνο ένα σκοπό έχουν. Να προωθήσουν την κατάλιση των εθνών και να οδηγήσουν τον κόσμο σε μια παγκόσμια κυβέρνηση που δεν θα είναι μόνο οικονομική.
    Δυστυχώς φίλε 609, κάποιος μας αποκοιμίζει, κάποιος μας θέλει άβουλους θεατές μιας τηλεόρασης, κάποιος μας βάζει να χρωστάμε και να αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε όλη μέρα, χωρίς να έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, αλλά πως θα πληρώσουμε.
    Έσυ πανίβλακα 609, ποιός νομίζεις ότι είναι αυτός ο "κάποιος";

    Reply
  14. Ανώνυμος

    .
    …….ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ………….

    Reply
  15. Ανώνυμος

    …..ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ….

    …..ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ….

    …..ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ……

    …..ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΩ ΕΔΩ……

    …..ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…………………..

    …..ΓΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ……………

    …..ΓΑΜΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…………….

    ….ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΑΧΙΚΟΣ…………..

    ….ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ??????????????

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Για να μη φυγουμε λοιπον απ την συνθηκη σενγκεν …..γαμηστε την Ελλαδα μας….μαλακα παπουτση…μαλακες πασοκτσηδες…

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΣΕΓΚΕΝ (ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ).
    ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΑΣ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Τι προέχει κύριε Παπουτσή ή Ελλάδα να υπάρχει και αύριο,να έχει μέλλον ή η Σέγκεν και οι ανοησίες μιας Ευρώπης άνευρης?

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ..

    ΕΥΓΕ ..

    ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ..

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ..

    ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ..

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΑΘΡΟ.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ:
    ===============================
    Βιβλίο 1ο:
    – ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Ο.Ε.Α. – ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
    ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΩΧΙΜ-ΝΕΦΕΛΙΜ!

    Βιβλίο 2ο:
    – Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΪΖΕΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΕ ΜΥΣΤΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
    Οι ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ Ζουν ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!!
    ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ !!!

    Βιβλίο 3ο:
    – ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΠΩΛΛΩΝΙΟΙ ΕΛ (τρομάρα μας!!!).

    Βιβλίο 4ο:
    – ΛΕΜΕ ΝΑΙ, ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ! ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ! ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!!

    Βιβλίο 5ο:
    – ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
    (Στήνουμε κώλο σε όλους τους Λαθραίους γιατί, είμαστε φιλόξενοι και φιλάνθρωποι!!!).
    Προλογίζει η αλλοδαπή Σύρια Συντρόφισσα ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ. Συγγραφέας: Άννα Σα-Ραγκούση Νταλάρα.

    Βιβλίο 6ο:
    – ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ! ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!!
    Συγγραφέας: Μαριάμ Ρεπούση.

    Βιβλίο 7ο:
    – ΝΑΙ, ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! (εκ βαθέως ανάλυση του επίτιμου διδάκτωρ νομικής και οικονομικών κ. Θ. Πάγκαλου).

    Βιβλίο 8ο:
    – ΚΑΝΑΚΗΔΕΣ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΛΑ 9 + ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΡΑΓΚΑ!! (Το μυστικό της επιτυχίας τους: Όταν η σάτυρα καλύπτει Μεγαλοεκδότες, Μεγαλοεργολάβους και ξεφτυλίζει κάθε τι Ελληνικό, αμοίβεται αδρά!).

    Βιβλίο 9ο:
    – MEGA Channel
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!
    (Σχόλια και ανάλυση της Όλγας Τρέμη!).

    Βοβλίο 10ο:
    – Η ΑΓΓΛΙΚΗ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ.
    Λόγοι κατάργησης της Αρχαίας Ελληνικής. Εισαγωγή στα greeklish, σταδιακή κατάργηση της Νεοελληνικής και θέσπιση της αγγλικής ως επισήμου γλώσσας!
    Προλογίζει η Θάλεια Δραγώνα. Συγγραφέας: Άννα Διαμαντοπούλου.

    Βιβλίο 11ο:
    – Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Είμαστε απόγονοι του ΑΥΝΑΝ και του ΙΜΠΡΑΗΜ πασσά!
    Προλογίζει ο Πέτρος Τ(σ)ατσόπουλος. Συγγραφέας: Θάνος Βερέμης. Σχολιαζει η Μαριάμ Ρεπούση!
    ————————–
    ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ:
    ΜΟΝΟ 10 ευρώ (+ 100 ευρώ έξοδα αποστολής!).
    ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!
    Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες και τουαλέτες και τηλεφωνηστε τώρα στο 2310521010 !!!
    ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ, είναι τελευταία εκπομπή!!!
    Δεν ξανακάνουμε άλλη! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *