Η κυρία Xι Κάππα

” Ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί να συντηρεί πλέον το δημόσιο. Αυτή είναι η αλήθεια” Υφυπουργός Οικονομίας χθες.

Κοιτάζω τον λογαριασμό πάνω στο γραφείο. Φορτώνω, το κάνω εικόνα, εδώ να τα πώ:

Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πρέπει να υπερασπίζομαι σε πορείες το δικαίωμα στην εργασία για…
την κυρία με την χοντρή κωλάρα που είχε μπάρμπα στην Κορώνη, που αποδείχθηκε ξύπνια σε σχέση με τα λοιπά της κοινωνίας και καπάκωσε την θέση στο Δημόσιο, που πηγαίνει στην δουλειά όποτε (όταν τα μαγαζιά είναι κλειστά) και αν θέλει (για να γεμίσει το πράσινο της πασιέντζας την οθόνη), που έχει την οψιόν να της χτυπάνε κάρτα αντ’ αυτής , να μένει έγκυος και να παίρνει 2 χρόνια ρεπό ενώ η αντίστοιχη του ιδιωτικού με το ζόρι 2 μήνες, να παίρνει σωρό τα επιδόματα, το κράτος να πληρώνει τους τόκους της να παιρνει δάνεια με ευνοϊκότερους όρους απ’ τους υπόλοιπους κλεφταράκους τους ιδιωτικού τομέα, και βάλε, βάλε, βάλε και στο τέλος κι ένα εφάπαξ.

Δεν μπορώ να υπερασπιστώ αυτήν την κυρία με την χοντρή κωλάρα που δεν μπορεί, καθημερινά συναντά τους μεταφορείς των κούριερ που ανεβοκατεβαίνουν την πόλη για 30 ευρώ μεροκάματο, τους πωλητές των καταστημάτων της σούζας και της ορθοστασίας. Αλήθεια εκεί γιατί δεν της βγαίνει η αλληλεγγύη, η σκέψη ότι κοίτα είμαι ευνοημένη, δεν υπάρχει από πάνω μου καμία απειλή ν’ απολυθώ όπως η κοπελίτσα με το ιδρωμένο μέτωπο = που της ετοιμάζει την σαντουιτσάρα στο έβερεστ;

Και δεν είναι μια κυρία με χοντρή κωλάρα πάντα, να θυμηθώ την τραυματική και μόνη θητεία-ένταξη μου στο Δημόσιο, το γραφείο στο ναυτικό: μια τρελή γριά αναλφάβητη πασόκα που το άγχος της είναι να της αφήσουν ένα έξτρα προσωπικό κωλόχαρτο, τον διευθυντή που γκομένιζε ολημερίς άρα δεν πρέπει να του σηκωνότανε πια και δεν τολμούσε κανείς μες στην όλη πηχτή υποκρίσία να του την πει, την απο κάτω του που κλαιγότανε γιατί την χώρισε ο άντρας της, τον υπεύθυνο προμηθειών με το μπεγλέρι να τραγουδά καθημερινά Βοσκόπουλο, την υστερικιά 30αρα που τ’ αγόρια δεν προσέχουν. Και σ’ όλο αυτό το γραφείο ο μόνος που να δουλεύει να ‘μαι εγώ ο ναύτης της μηδέν δραχμής. Κι αυτοί οι άνθρωποι να πληρώνονται 40 χρόνια γι’ αυτό το επαναλαμβανόμενο, τσάκα-τσούκα το μπεγλέρι, τίποτα! Και δεν ήρθε κανείς να τους πει ότι δεν στέκει να πληρώνονται χωρίς να παράγουν τίποτα, ότι είναι αντικοινωνική συμπεριφορά το μισθουλάκι τους. Δεν ήρθε; Τέλεια βολευτήκαμε!
Σχώρα με κυρία μου για το σημερινό αλλά ξήμέρωσε και πρέπει να πάω ν’ αφήσω 670 ευρώ στο ταχυδρομείο για το ΤΕΒΕ μου, κατάλαβες; Και μείνε στην πασιέντζα στο γραφείο, ειδικά σήμερα, δεν θα τ’ αντέξω να σε πετύχω μπροστά μου…

athensville.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

26 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ανόητες υστερίες χωρίς αντίκρυσμα. Εσύ κύριε που έχεις να πας να πληρώσεις το ΤΕΒΕ, το ΙΚΑ του υπαλλήλου σου το πληρώνεις, ή τον έχεις ανασφάλιστο; Το μόνο εύκολο να επικεντρωθούμε 10 εκατοστά από τη μύτη μας και να ξεχάσουμε την όλη εικόνα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    μα καλα εδω περα κανεις δεν φταιει? κανεις δεν εκλεψε? ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ. ετσι λοιπον ολα ωραια και καλα. ας συνεχεισουν οι δεκο να λειτουργουν με φθηνα εισιτηρια ,τιμολογια,κλπ, και ας μας κοβουν μισθους και συνταξεις για να συνεχεισεται να εχετε αμοιβες τριπλασιες απο τις δικες μου.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    – και ακαρτερει και ακαρτερει φιλελευθερη λαλια ενα εκτυπαε τ,αλλο χερι απο την απελπισια. κι,ελεες-ποτε, α, ποτε βγανω το κεφαλι απο τσ,ερμιες- και αποκρινοντο απο πανω κλαψες, αλυσες,φωνες. φιλλια.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Φαντάζομαι για την οικονομική "κρίση" ι στην Ιρλανδία φταίνε οι Δ/Υ, στην Πορτογαλία φταίνε οι Δ/Υ και στην Ισπανία επίσης φταίνε οι Δ/Υ.
    Ελπίζω αυτοί που γράφουν αυτές τις εμπρηστικές και βλακώδεις δημοσιεύσεις που φιλοξενεί αυτό το μπλογκ να είναι οι γνωστοί πληρωμένοι προπαγανδιστές και όχι ελεύθερα εκφραζόμενοι πολίτες.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ
    ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ!

    Reply
  6. mariosich

    Δείτε τώρα τί κάνουν στον ΗΛΣΑΠ, τον φτιάχνουν τζετ, ανεβάζουν τις τιμές στα εισιτήρια αλλά δεν κάνουν τίποτα ακόμα για ελεγκτές αν όλοι οι επιβάτες έχουν πληρώσει! Αυτό φυσικά λογιστικά δείχνει ελλείμματα που όταν πουληθεί σε ιδιώτες θα υπάρχουν παντού ελεγκτές εισιτηρίων, θα έχουν τα πάντα καινούργια από τη τσέπη μας, θα διώξουν όσους δεν χρειάζονται και θα παίρνουμε το εισητήριο με νέες αυξήσεις…

    …πόσες φορές πρέπει να τη πατήσουμε και από το να πουλάμε, να μη ζητήσουμε τα αυτονόητα? Να δουλεύει σωστά μία επιχείρηση?

    Μάριος

    Reply
  7. mariosich

    Αρα για το α) Εμείς πάλι πληρώνουμε, β) μετά αυξάνουν τις τιμές κατά βούληση, αφού είμαστε σε ελεύθερη αγορά (κλασική τους απάντηση), γ) Τώρα πια οι Άγγλοι θέλουν να τις ξαναγοράσουν αλλά φυσικά δεν τις πουλάνε οι ιδιώτες που τις πήραν για ένα κομμάτι ψωμί, δ) όταν πούλησαν τον ΟΤΕ και Ελ. Βενιζέλος, Ολυμπιακή κλπ δεν είδαμε φτηνότερες τιμές στη φορολογική μας δήλωση, ε) Μετά θα τα πληρώνουμε όλα ακριβά και με φόρους τεράστιους γιατί απλούστατα δεν θα έχουν να μας δώσουν ευρώ τα ταμεία του κράτους…

    Μάριος

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ – ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΛΕΥΤΟΙ

    Reply
  9. mariosich

    Συγνώμη που ενοχλώ τις σκέψεις σας αλλά!
    α) Πριν παραδώσουν στο νέο ιδιοκτήτη της ΔΕΚΟ τις στρώνουν πρώτα, βγάζοντας σε συντάξεις όπως όπως τους πάντες που περισσεύουν, φτιάχνουν τις εγκαταστάσεις και όταν παραλαμβάνονται είναι όλα τζετ!
    β) Πριν παραλάβουν οι νέοι ιδιοκτήτες κάνουν και μία γεναία αύξηση τιμών και μετά από λίγους μήνες κάνουν με τη σειρά τους και οι νέοι!
    γ) Οι Άγγλοι παραδέχτηκαν πως ήταν λάθος τους πως παραχώρησαν το μετρό τους σε ιδιώτες!
    δ) Αν είναι τόσο ζημιογώνες όσο θέλουν να δείχνουν, γιατί κάνουν ουρά να τις πάρουν οι ξένοι?
    ε) Μετά πώς θα βγάζει χρήματα το κράτος όταν δεν έχει εισοδήματα? Από Φόρους…

    …και άλλα πολλά έχω να πω αλλά…
    Μάριος

    Reply
  10. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.ΤΟΜΕΑ

    Στην Ελλάδα υπάρχουν πολίτες δυο ταχυτήτων. Από την μια είναι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και από την άλλη οι εργαζόμενοι στο δημόσιο .Με τους πρώτους πάντα να τραβάνε το κάρο για να πηγαίνουνε βόλτα τα καλοθρεμμένα παχύδερμα του δημοσίου. Εάν κάποια στιγμή κάποιος μπορέσει να βάλει σε τάξη το δημόσιο θα μείνει στην ιστορία και το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος θα καλυφτεί από τους υπόλοιπους πολίτες που σίγουρα θα αναγνωρίσουν την ενεργεία αυτή. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει τίποτα αλλά δεν μπορώ και να το αποκλείσω…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    «ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΩ ΚΙ ΑΠ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΜΥΓΕΣ……»

    μέχρι τώρα αυτοί του δημοσίου βαραγαν μύγες και εμείς τους πληρώναμε. Ας μάθουν να κάνουν κάτι και να πιάσουν δουλειά στον ιδιωτικό τομέα ή να φτιάξουν δική τους επιχείρηση. Τότε θα υπάρχει αρκετό χρήμα για όλους.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ//ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΕΚΕΙ ///ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ///ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ//

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ 5 36.ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ?ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ?ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΕΙ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ?ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    πολυ καλα τα λεει ο 5.27…
    να κυκλοφορει το χρημα!
    γι αυτο ας κανουμε τσιμπουκια στους δανειστες μας και ας στησουμε και λιγο κωλο στους τουρκους,
    σιγα το δυσκολο
    -το χρημα να κυκλοφορει
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΞΕΠΕΣΜΕΝΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΟΥ
    και μην ξεχνας να γλειφεις και τ αρχιδια των ΔΥ που σε ταϊζουν

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΣΩΣΤΑ!
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ-ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΙ.
    ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ.
    ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ
    ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ
    ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΔΩΘΕΙ -ΕΠΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΟΥΣ-
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,
    ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ,

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Παρ' όλο που δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος θεωρώ ότι η ευθύνη για την κατάντια του δημοσίου δεν οφείλεται σε αυτούς. Γιατί αν υπήρχε κάποιος τόσα χρόνια να τους ελέγχει και να τους αναγκάζει να δουλεύουν δεν θα φτάναμε στο σημερινό σημείο. Ούτε αν τα προηγούμενα χρόνια οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ διόριζαν ασύστολλα με μοναδικό τους στόχο τους ψήφους. Μην ρίχνετε λοιπόν τα βάρη στους δημοσίους υπαλλήλους…άλλοι είναι αυτοί που έχουν την ευθύνη.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
    ΟΥΕΕΕ ΚΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ……….
    ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΩ ΚΙ ΑΠ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΜΥΓΕΣ……
    ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ;;;;;;;;
    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ………
    ΑΑΑ!!!!ΞΕΧΑΣΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΚΟΚΚΑΛΗΣ , ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΗΔΕΣ , ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΙ , ΜΠΟΜΠΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ……
    Η ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ……..
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
    ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΕΝΝΑ ….
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ
    ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ …..

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΝΑ ΧΩΣΟΥΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ
    ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ
    ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ
    ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ.

    Reply
  19. ΠΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    Ισότητα και ισοπολιτεία για όλους. Να κοπεί το εφ άπαξ των δημοσίων υπαλλήλων ,να απολυθούν οι υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι για αρχή ένα νούμερο του ύψους των 200.000 νομίζω ότι είναι εφικτό χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα .Να μειωθούν οι μισθοί τους στο ύψος των μισθών του ιδιωτικού τομέα. Να συγχωνευτούν οι περιττές δημόσιες υπηρεσίες και να απολυθούν οι υπάλληλοι που θα περισσέψουν από τις συγχώνευσεις , να μειωθούν οι συντάξεις τους στο ύψος των συντάξεων του ιδιωτικού τομέα, Αυτά είναι μερικά μονό μέτρα που πρέπει να λάβει άμεσα η κυβέρνηση αν θέλει πραγματικά να σώσει την χώρα Ο ιδιωτικός τομέας ότι έδωσε έδωσε δεν αντέχει άλλο καιρός είναι να μπει χέρι στους τεμπέληδες αργόμισθους του δημοσίου και των ΔΕΚΟ ………….

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΑΔΥΝΑΤΗ"κυρια"
    ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΟΛΑΡΑ
    ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ…Η …πωσ την λενε?!
    ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
    Η barbie !!!?!
    e?????????????????
    εχεις και εσυ εμπαθεια του Λαζόπουλου
    που βριζει τις χοντρες και τους χοντρους?!

    ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ
    ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ
    ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Υ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ!

    ΤΑ ΚΙΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ!
    ΕΝΩ
    Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΕΓΚΕΦΑΛΟ"

    ΑΥΤΑ!

    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ!

    Reply
  21. ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ

    Ο λαός σε αυτές τις εκλογές απέδειξε την ωριμότητα του στηρίζοντας την κυβέρνηση και και αποδεχόμενος ότι ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος .Ο λαός έδωσε την στήριξη του στην κυβέρνηση του Γεώργιου Παπανδρέου. Η ευθύνη πλέον του πρωθυπουργού είναι μεγαλύτερη από πριν, καλείται πλέον από τον λαό να προχωρήσει με γρηγορότερα βήματα στης αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα βοηθήσουν να βγει η χώρα γρηγορότερα από το σημερινό αδιέξοδο. Ο λαός δεν επέτρεψε τα πισωγυρίσματα για να μπορέσει η κυβέρνηση να συνεχίσει απερίσπαστη το πατριωτικό της καθήκον.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.

    Reply
  22. ΠΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    Πλήρης ιδιωτικοποίηση όλων των ΔΕΚΟ. Το κράτος δεν είναι επιχειρηματίας και όπου πήγε να το παίξει επιχειρηματίας τα έκανε θάλασσα. Για αυτό καλείται η κυβέρνηση να προχωρήσει χωρίς παλινωδίες στην πλήρη ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ παίρνοντας όλες της γενναίες αποφάσεις που χρειάζονται για αυτό και μη υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *