XOYNTA EINAI KAI ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ … ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ …


Έλληνες Δημοκράτες

Σκότωσαν αυτόν τον δημοσιογράφο-blogger που βλέπετε στη φωτό. Ειναι ο Σωκράτης Γκιόλιας. Κάποιος άθλιος συνάδελφός του (μισητός ανταγωνιστής) που…

είναι τοις πάσι γνωστόν ότι είναι ο βασιλιάς της μίζας σε συνεργασία με το ανηθικο Κράτος τον πρόδωσε μέσα απο την τηλεοπτική του εκπομπή όπου kai τον είχε καλέσει! Καλώντας έτσι εμμέσως πλην σαφώς τους κρατικούς δολοφόνους του να τον εκτελέσουν εν ψυχρώ!!! Είναι ο γνωστός kai αισχρός ζάμπλουτος παιδεραστής ”zoogler”.
Τι θέλουμε να πούμε:
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, μην μπείτε στον κόπο να περιμένετε να μάθετε ποτέ αν το Κράτος αυτό(κατ’ εμάς παρακράτος) θα βρεί ή θα κάτσει στο σκαμνί τους δολοφόνους του Σωκράτη Γκιόλια! Γιατί? ΜΑ γιατί απλούστατα ο δολοφόνος είναι το ίδιο το Κράτος σε σύμπραξη με τους άθλιους δυνάστες της τρώϊκας του ΔΝΤ. που μας κάθησαν στο σβέρκο. Γιατί το έκανε όμως? Μα γιατί ο Σωκράτης ετοιμαζόταν σε λίγο να ξεμπροστιάσει δημοσιογραφικά κάποια κρατικά πιράνχας με μια μεγάλη αποκάλυψη που θα έκανε τρομερό δημοσιογραφικό πάταγο.
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΕΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΔΑΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ !!!
Η σημερινή εν ψυχρώ δολοφονία είναι πανομοιότυπη με τις δυο τελευταίες δολοφονίες δημοσιογράφων πριν 25 χρόνια! Των Μομφεράτου και Αθανασιάδη ! Τους ενθυμείστε? Με υπογραφή της 17 Ν τότε , αλλά με υποκίνηση και κάλυψη απο την πράσινη μαφία του μεγάρου μαξίμου τότε, που ποτέ κανείς δεν τόλμησε ν’ αποκαλύψει. Ναι το ξαναλέμε: Με την κάλυψη της πράσινης μαφίας του τότε πρωθυπουργού της χώρας!!! Η 17 Ν ποτέ δεν εξαρθρώθηκε, τα πραγματικά τους στελέχη είναι εν ζωή και είναι αφανή με την κάλυψη του βαθέως Πασόκ !!! Το ίδιο το παρακράτος λοιπόν της ίδιας κομματικής μαφίας που τα συμφέροντά της πλήττονται απο τις αποκαλύψεις κάποιων γενναίων Bloggers-δημοσιογράφων χτύπησε ξανά μετά απο 25 χρόνια και με τον ίδιο τρόπο!!!
Οι παλιοί μας αναγνώστες ξέρουν πολύ καλά πως από την αρχή είμαστε κατά των μεγαλοδημοσιογράφων και των νταβατζήδων των ΜΜΕ. Ποτέ δεν μας συμπάθησαν σαν bloggers eπειδή εμείς δεν χρηματιζόμεθα για να αβαντάρουμε κόμματα και κυβερνήσεις, αφού με τις αλήθειες που γράφουμε και με τις αποκαλύψεις που δημοσιεύουμε, τους χαλάμε τη σούπα και τους μηδενίζουμε την κυκλοφορία! Δεν μπορούμε όμως να μην βρεθούμε απέναντι και στους όποιους δολοφόνους του οποιουδήποτε συνανθρώπου μας έστω και δημοσιογράφου.
Θα το πούμε για μια ακόμα φορά, λοιπόν και με οποιοδήποτε κόστος: ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ – Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ +ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΣΤΥΛ 17Ν , ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ??? ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!! ΑΦΟΥ ΑΝ “ΜΙΛΗΣΕΙ”, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ …..
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ !!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ……

http://cretanpatriot.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    ENA MOURDE ENA MOURDELO EIMASTEEEEEE.
    AN DEN KSESIKO8EI O LAOS KAI AMESA DEN PROKEITE NA ALAKSEI KATI ALLA 8A MAS PE8ANOUN OLOUS ME TON A I ME TON B TROPO.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *