Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Τούρκο υπουργό Ενεργείας Yıldız έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Πεκίνο

ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ

Αναγκαστική προσγείωση έκανε στο Πεκίνο το αεροπλάνο που μετέφερε τον υπουργό Ενεργείας και Φυσικών Πόρων Taner Yıldız ο οποίος επέστρεφε στην Τουρκία έχοντας ολοκληρώσει τις επαφές του στην…….
Ιαπωνία.Ο υπουργός επέστρεφε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος GAP. Μετά από μια πτήση τεσσάρων ωρών δημιουργήθηκε ελάττωση στην πίεση καμπίνας με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην κινεζική πρωτεύουσα.
Η κατάσταση της υγείας του υπουργού Yıldız και της αποστολής που τον συνοδεύει είναι καλή.

NEWSN.WORDPRESS.COM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΞΕΡΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΔΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ 12.11

    Reply
  2. Είμαι πουστάρα κα γουστάρω

    Το Αλβανικό καυλί

    Τελικά ο 18χρονος που είχε επικοινωνήσει μαζί μου προχθές και του είχα ζητήσει φωτογραφία των προσόντων του, χθες το πρωί μου έστειλε ένα μικρό βίντεο που είχε τραβήξει με το κινητό του, την ώρα που τράβαγε μαλακία και έχυνε. Μάλιστα μου έγραφε ότι αυτή την μαλακία την τράβηξε για μένα. Μου έγραφε επίσης ότι ήταν από την Αλβανία αλλά είχε έρθει εδώ όταν ήταν 7 χρονών και ήξερε καλά ελληνικά. Μου έγραφε επίσης ότι μπορούσε —όπως ήθελα εγώ— να βρεθούμε πρωί, ότι ώρα ήθελα. Από το βίντεο που μου είχε στείλει και έχυνε, ο πούτσος του ήταν φυσιολογικός σε μέγεθος, αλλά ομολογώ ότι έχυνε πολύ, αφού τα χύσια του την ώρα που έσταζαν πάνω στην επιφάνεια κάποιου τραπεζιού είχαν σχηματίσει μια αρκετά μεγάλη «λιμνούλα».

    Να πάλι εγώ ο πούστης χθες το πρωί πάλι στον ηλεκτρικό σταθμό της Κηφισιάς να περιμένω τον 18χρονο γαμιά μου. Για να τον αναγνωρίσω θα φορούσε μια φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν χρειάστηκε να περιμένω παρά δέκα λεπτά. Μόλις τον είδα να βγαίνει από τον σταθμό (περίμενα κοντά στο μικρό υπαίθριο ανθοπωλείο και λιγουρευόμουν κάτι φοβερούς μαύρους που πουλούσαν τσάντες και ομπρέλες), τον είδα λοιπόν να βγαίνει από τον σταθμό φορώντας πράγματι μια φανέλα του Ολυμπιακού και πίσω στην ράχη είχε ένα μπλε σακίδιο. Μου κόπηκε η ανάσα, ήταν πολύ όμορφος, ήταν δε και αρκετά ψηλός (περίπου 1, 95cm), μελαχρινός με αρκετά μακριά μαλλιά (έτσι όπως γουστάρω). Τον πλησίασα. Με κοίταξε, του είπα ποιος είμαι, μου έδωσε το χέρι. Πήγαμε σε μια καφετέρια στην πλατεία της Κηφισιάς και καθίσαμε ο ένας δίπλα στον άλλον.

    —Δεν φαίνεσαι καθόλου ότι είσαι πούστης, μου είπε.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *