Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία υποδέχτηκε την ΕΔΕΟΠ Αθηνών και Μακεδονίας – Θράκης

Αθήνα, 07 Ιουλίου 2014– Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της στην Αταλάντη Φθιώτιδας τα μέλη των Ενώσεων Διακινητών Εμπόρων Οίνων & Ποτών (Ε.Δ.Ε.Ο.Π.) Αθηνών & Μακεδονίας – Θράκης, σε μια εκδήλωση γνωριμίας και παρουσίασης της πορείας και των στόχων της εταιρείας. Το παρών έδωσαν περισσότερα από 80 μέλη δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους στις ελληνικές επενδύσεις στον….
χώρο της ζυθοποιίας.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ξενάγηση στις μονάδες παραγωγής, ζύμωσης και συσκευασίας του εργοστασίου της εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία, παρουσίαση των σταδίων παραγωγής της μπύρας από την παραλαβή των πρώτων υλών μέχρι το τελικό στάδιο της συσκευασίας και ομιλία του Προέδρου της εταιρείας κ. Αθανάσιου Συριανού όπου παρουσιάστηκαν οι στόχοι της εταιρείας για το μέλλον καθώς και οι απόψεις του για τον κλάδο της «μπύρας».

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με πλούσιο μπουφέ, μουσική εκδήλωση και φυσικά κατανάλωση των ποιοτικών μπυρών της εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία εζα ζ premium pilsener, Pils HELLAS, BLUE island και Berlin.

 O Πρόεδρος της εζα Αθανάσιος Συριανός

Η ζυθοποιία 

Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία είναι μία ελληνόκτητη εταιρεία που συμμετέχει ενεργά στην αποκεντρωμένη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Διαθέτει στην Αταλάντη Φθιώτιδας ένα σύγχρονο εργοστάσιο ζύθου όπου παράγει τέσσερα εξαιρετικά προϊόντα τις εζα:  premium pilsener, Pils HELLAS, BLUE Island και BERLIN premium lager.
.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *