Γερμανικά για ενήλικες: προετοιμασία για αναγνωρισμένο πτυχίο Zertifikat σε χρόνο-ρεκόρ!

Τα Γερμανικά είναι μία πολύ χρήσιμη γλώσσα για όσους εργάζονται στον τουριστικό κλάδο. Επιπλέον, η προοπτική εργασίας στη Γερμανία αποτελεί μία ιδιαίτερα ελκυστική προοπτική για πολλούς Έλληνες. Σε ακαδημαϊκό επίπεδο, η Γερμανική γλώσσα είναι πολύ σημαντική σε πολλά γνωστικά πεδία (π.χ. νομική επιστήμη).

Η Γερμανική γλώσσα έχει αρκετά κοινά σημεία με την Ελληνική σε ότι αφορά τη «λογική» της και η εκμάθησή της δεν είναι δύσκολη, όπως ίσως νομίζουν κάποιοι. Επιπλέον, πολλοί ενήλικοι έχουν διδαχθεί Γερμανικά στο σχολείο. Άρα, η Γερμανική γλώσσα δεν τους είναι εντελώς άγνωστη και…..
μπορούν να μάθουν Γερμανικά πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Γερμανικών για ενήλικες «Ευρωδιάσταση» προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να μάθει Γερμανικά ή να τα τελειοποιήσει, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Τα ταχύρυθμα προγράμματα Γερμανικής γλώσσας που παρέχει η Ευρωδιάσταση είναι ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες και υλοποιούνται από ανάλογα καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Στην Ευρωδιάσταση, μπορείτε να προετοιμαστείτε ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά για το αναγνωρισμένο πτυχίο της Γερμανικής γλώσσας Zertifikat B1 σε 7-8 μόνο μήνες, ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος/-α, με γραπτή εγγύηση σπουδών.

Εάν δεν σας ενδιαφέρει η απόκτηση πτυχίου, το βασικό πρόγραμμα επικοινωνίας διαρκεί 6 μήνες. Το πρόγραμμα αυτό ενδείκνυται ιδιαίτερα για όσους σπουδαστές ενδιαφέρονται να εργαστούν στη Γερμανία ή εργάζονται στον τουριστικό κλάδο.

Τι γίνεται όμως με όσους σπουδαστές δεν έχουν σταθερό ωράριο (π.χ. ελεύθεροι επαγγελματίες ή εργαζόμενοι με βάρδιες / κυλιόμενο ωράριο); Τα τμήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε, ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση στο πρόγραμμα προετοιμασίας για το Zertifikat, κερδίζετε:

1) έκπτωση 15% και

2) υποτροφία για δωρεάν παρακολούθηση προγράμματος μίας άλλης ξένης γλώσσας (Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά ή Γαλλικά, με καταβολή μόνον εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών).

Αν είστε δύο, ο δεύτερος σπουδαστής φοιτά ΔΩΡΕΑΝ (πληρώνοντας μόνο εγγραφή)! Η προσφορά αυτή ισχύει για εφάπαξ εξόφληση των διδάκτρων με την εγγραφή και δεν συνδυάζεται με έκπτωση.

Οι προσφορές αυτές ισχύουν για λίγες ακόμα ημέρες. Μπορείτε να πληροφορηθείτε το χρονικό διάστημα ισχύος τους καθώς και να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για

«Γερμανικά για ενήλικες – ταχύρυθμα τμήματα Γερμανικών για ενήλικες – προετοιμασία Zertifikat – φοιτητικά τμήματα Γερμανικών – εκμάθηση Γερμανικών για εργασία στη Γερμανία» στο www.eurodiastasi.gr.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-590.11.22,

210-6000.170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *