ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ….ΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΝΤΕΡΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ!!!

Στις 8 Ιουνίου του 2000, ο βρετανός στρατιωτικός ακόλουθος, Ταξιαρχος Στίβεν Σόντερς, αποτέλεσε το τελευταίο θύμα της 17 Νοέμβρη…
Πρωινές ώρες της ημέρας εκείνης, η οργάνωση, έκανε την επανεμφάνισή της στην περιοχή του Ψυχικού, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, ρίχνοντας τέσσερις σφαίρες και τραυματίζοντας θανάσιμα τον Βρετανό.


Τα δύο μέλη της οργάνωσης επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πυροβόλησαν με 45άρι όπλο και με G3, από κοντινή απόσταση το λευκό Rover, στο οποίο βρισκόταν ο Σόντερς, πλήττοντάς τον στην κοιλιακή χώρα και στα άνω άκρα. Ο Βρετανός δεν πέθανε ακαριαία. Μετά την επίθεση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου και χειρουργήθηκε, χωρίς όμως να καταφέρει να επιβιώσει.

Ελάχιστοι τότε αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι το πρωινό εκείνο ο Σοντερς πήγαινε να υπογράψει συμφωνία για αγορά 250 αρμάτων μάχης CHALLENGER 2 E ύψους 2,4 δις λιρών(1,3 τρις δραχμές).
Ήταν τόσο μεγάλη η μπιζνα και τέτοιες οι μίζες που έπεφταν που τον Νοέμβριο του 1999(6 μήνες πριν την δολοφονία) ο τότε πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνυ Μπλερ απέστειλε επιστολή στον Κώστα Σημίτη σχετικά με την αγορά αρμάτων μάχης από την Ελλάδα. 
Ο Τόνυ Μπλερ εμφανίζεται να ενεργεί ως ατζέντης της VICKERS DEFENCE SYSTEMS προωθώντας το άρμα CHALLENGER 2E.

Η Ελλάδα είχε να διαλέξει ανάμεσα στο CHALLENGER της Βρετανίας, το Αμπραχαμς των Ηνωμένων Πολιτειών, το LE CLERC της Γαλλίας και το LEOPARD της Γερμανίας.
Το Ελληνικο πενταγωνο θεωρουσε τα αγγλικα πολυ μετρια και η αληθεια ειναι οτι τα γερμανικα εκεινη την εποχη οντως ηταν η καλυτερη επιλογη.

Τελικα μετα απο διαπραγματευσεις προτιμηθηκαν τα γερμανικα LEOPARDS που πληρωθηκαν στη διπλασια τιμη και ολοι ξερουμε γιατι….

Oι Βρεττανοι εχασαν τελικα την μαχη των αρματων αλλα το γραμματιο “ΣΟΝΤΕΡΣ” πληρωθηκε με την αγορα ταχυπλοων για το πολεμικο ναυτικο που αγοράστηκαν από την VOSPER THORNYCROFT έναντι 500 εκ δολαρίων.
Καποιοι ελεγαν οτι η 17 Νοεμβρη ειχε δημιουργηθει η ειχε διαβρωθει απο ξενες μυστικες υπηρεσιες.Καποιοι Ελληνες Αξιωματουχοι,παλι λεγεται, ειχαν ταξιδεψει μεχρι την πρωην Ανατολικη Γερμανια για να παρουν πληροφοριες για την οργανωση….


Καποιοι αλλοι παλι λενε οτι για την δολοφονια του σταθμαρχη της CIA Γουελς η 17 Νοεμβρη ειχε πληροφοριες απο εναν υπαλληλο της Αμερικανικης Πρεσβειας….βεβαια κατι τετοιο ελεγε κι ενα τηλεγραφημα των Wikileaks…για βοηθεια και πληροφοριες εκ των εσω της πρεσβειας..
.Η ιδιότητά του, όμως, ως σταθμάρχης της CIA, στη Λίμα του Περού, είχε αποκαλυφθεί από τον Ιανουάριο του 1975, σε κατάλογο της ανεξάρτητης αμερικανικής πολιτικής επιθεώρησης «Counter Spy» (Αντικατασκοπία). Η δολοφονία του έδωσε την ευκαιρία στην αμερικανική κυβέρνηση να κατηγορήσει την «Counter Spy» ως υπεύθυνη.

Η εκδοχή του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ πρακτόρων κατέπεσε ένα χρόνο αργοτερα!!!
Τι δηλαδη η 17 Νοεμβρη δεν ηταν αγνοι επαναστατες βγαλμενοι απο τα σπλαχνα του Ελληνικου λαου αλλα μισθοφοροι και εκτελεστες συμβολαιων ξενων μυστικων υπηρεσιων???????
Μπααααα……απλα συμπτωσεις….

SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *