Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις» ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία των 2 Χρυσαυγιτών

Η προκήρυξη κάνει λόγο για «πολιτικές εκτελέσεις φασιστών-μελών του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή», προσθέτοντας πως η επίθεση έγινε ως «αντίποινα» για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη…
Η πρωτοεμφανιζόμενη Ομάδα «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες» ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονική επίθεση που έλαβε χώρα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου και στοίχισε τη ζωή στους Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.

Η 18σέλιδη προκήρυξη αναφέρεται σε  «πολιτικές εκτελέσεις φασιστών-μελών του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή, προσθέτοντας πως η επίθεση έγινε ως «αντίποινα» για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Κάνει λόγο για διασυνδέσεις του αδελφού Μιχαλολιάκου με επιχειρηματικούς κύκλους, που είναι νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συνδέεται με «έναν σημαντικό χρηματοδότη της Χ.Α., τον εφοπλιστή Μαρινάκη».

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση αναφέρει πως η δολοφονική επίθεση είναι η «αφετηρία της λαϊκή εξόρμησης» ώστε να σταλούν «στα σκουπίδια της ιστορίας» τα «νεοναζιστικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής», αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων χτυπημάτων.

Παράλληλα, η προκήρυξη τονίζει πως η απόφαση να πληγούν τα «αναλώσιμα των βουλευτών κι όχι οι ίδιοι» συνιστά ένα «τελεσίδικο μήνυμα» πως «όποιος τους προσεγγίζει είναι συνυπεύθυνος». Προσθέτει δε πως η ευθύνη για κάθε άσκηση βίας εναντίον μεταναστών, αριστερών ή αναρχικών θα αποδίδεται «αποκλειστικά» στη Χρυσή Αυγή.

Αναφέρει δε πως οι σφαίρες των 9 χιλιοστών που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονική επίθεση ήταν «παραγγελία του βουλευτή [της ΧΑ Νίκου] Μίχου, που είχε δηλώσει ότι ‘μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσουν’».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *