Η κυβέρνηση Γενίτσαρων θέλει να εξισλαμίσει με τζαμί την Αθήνα

Σε ένα χρεοκοπημένο σε όλους τους τομείς και υπό διάλυση Κράτος, σε μια κοινωνία εξαθλιωμένη και μαστιζόμενη τόσο από τη φτώχεια όσο και από την στυγνή εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, σε μια χώρα ανέργων δίχως ελπίδα για το μέλλον, η τριμερής συγκυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά αποφασίζει για μια ακόμη φορά να …
αδιαφορήσει για τις λαϊκές αντιδράσεις, προχωρώντας βεβιασμένα το ζήτημα της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό.

Ο Ελληνικός Λαός ζει υπό το ζυγό ενός φύσει και θέσει ανθελληνικού Καθεστώτος, του οποίου όλες οι ενέργειες οδηγούν σε μία και μόνο κατεύθυνση: στην εκρίζωση του Ελληνικού Πολιτισμού από την προαιώνια κοιτίδα του. Αρκεί να θυμηθεί κανείς πως το ζήτημα της κατασκευής του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα υπήρξε στην κορυφή της ατζέντας των επαφών μεταξύ Σαμαρά και του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, τόσο στο Κατάρ όσο και στην Κωνσταντινούπολη.

Πέραν της προφανούς συσχέτισης της χρονικής στιγμής κατά την οποία η ανθελληνική κυβέρνηση αποφασίζει να προχωρήσει το θέμα, κατόπιν των τουρκικών πιέσεων, εγείρεται ένα επιπλέον θέμα μείζονος σημασίας: η κυβέρνηση των ανδρείκελων των Αθηνών, δια της αποφάσεώς της, φροντίζει να καταστήσει την Τουρκία προστάτη των θρησκευτικών πεποιθήσεων των μουσουλμάνων οι οποίοι παρανόμως εισήλθαν και διαβιούν στην Ελλάδα. Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση Σαμαρά έχει πλήρως αποδεχθεί το ρόλο του υποτακτικού όχι μόνο της Τρόικας αλλά και της Άγκυρας. Οι Τούρκοι προστάζουν, η κυβέρνηση των Γενιτσάρων εκτελεί…

Την κατασκευή του τεμένους, απαιτούσε επιτακτικά και ο σιωνιστικός παράγοντας της Βρετανίας, ο οποίος μέσω δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και εφημερίδες, κατηγορούσε την Αθήνα ως τη μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα δίχως χώρο θρησκευτικής λατρείας για τους μουσουλμάνους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πολυφυλετική χοάνη της Αγγλίας έχει το τελευταίο μόνο διάστημα πλήθος κρουσμάτων τιμωρίας Άγγλων δημοσίων υπαλλήλων, διότι διέπραξαν το «έγκλημα» να φορούν το σύμβολο της χριστιανικής τους πίστης.

Το γεγονός τούτο, αποτελούσε την αιτία της διαμαρτυρίας των μουσουλμάνων, διότι υποτίθεται πως θίγονταν η δική τους πίστη, θέση την οποία συμμερίζεται αναντίρρητα το αγγλικό κράτος. Καθίσταται ως εκ τούτου βέβαιο, ότι παρόμοια φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στην Πατρίδα μας, μιας και η αντεθνική κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί προκειμένου να εξισώσει τον Ελληνικό Λαό με τους λαθραίους εισβολείς.

Η ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό εντάσσεται και στα μέτρα τα οποία θεωρούσαν απαραίτητα οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. Η σκοπιμότητα αυτής της κινήσεως, αφορά τον υποτιθέμενο ευκολότερο έλεγχο των ισλαμικών στοιχείων τα οποία εισέρχονται στην ευρωπαϊκή ήπειρο και τα οποία σχετίζονται με εξτρεμιστική και τρομοκρατική δράση.

 Όπως συμβαίνει και στη Γηραιά Αλβιόνα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες οι λατρευτικοί χώροι των μουσουλμάνων, υπήρξαν πεδία στρατολόγησης επίδοξων τρομοκρατών και διάχυσης ακραίας ισλαμικής προπαγάνδας.
Σε εκείνους οι οποίοι θα υπερασπιστούν το δικαίωμα των μουσουλμάνων να διαθέτουν λατρευτικούς χώρους, απολαμβάνοντας το προνόμιο της θρησκευτικής ελευθερίας σε αυτή τη χώρα, έχουμε να αντιτάξουμε τους πολύχρονους αγώνες και το αίμα των Προγόνων μας, το οποίο πότισε την ελληνική γη, προκειμένου να ελευθερωθεί από τον οθωμανικό ζυγό.

 Έχουμε επίσης χρέος, να αντιπαραβάλλουμε τις «θρησκευτικές ελευθερίες» των χριστιανών στα ισλαμικά κράτη, εκεί όπου η ποινή του θανάτου αιωρείται πάνω από τα κεφάλια εκείνων οι οποίοι δεν ασπάζονται την ισλαμική πίστη. Τέλος, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον Ελληνικό Λαό, παλαιότερη δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν, ενδεικτική των «αγαθών» προθέσεων της τουρκικής πολιτικής: «Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδα μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας και οι πιστοί ο στρατός μας»!

Η ανθελληνική κυβέρνηση, πλήρης υποτέλειας και δουλικότητος, συνειδητά ανοίγει την κερκόπορτα σε ακραία μουσουλμανικά στοιχεία. Ακόμη περισσότερο, ικανοποιεί μία προς μία όλες τις απαιτήσεις ατόμων τα οποία βρίσκονται παράνομα στη χώρα, την ίδια στιγμή που φροντίζει να σφίξει ακόμη περισσότερο την θηλιά γύρω από το λαιμό των Ελλήνων.

Με απλά λόγια, επιδίωξη της κυβέρνησης των Γενίτσαρων είναι να μετατραπεί τούτος ο τόπος σε παράδεισο των απολίτιστων βαρβάρων και κόλαση των Ελλήνων. Ως εδώ! Είναι καιρός να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

xryshaygh.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *