«Οι Δυτικοί παίζουν με τη φωτιά»


Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ δήλωσε σήμερα ότι οι Δυτικοί παίζουν με τη φωτιά χρηματοδοτώντας -όπως είπε- την Αλ Κάιντα και θα το πληρώσουν «πολύ ακριβά», σύμφωνα με …
αποσπάσματα μιας συνέντευξης που παραχώρησε και αναμένεται να μεταδοθεί απόψε τηλεοπτικά.

Τα αποσπάσματα αυτά δόθηκαν στη δημοσιότητα από την προεδρία της Συρίας. Η Δύση έχει ήδη πληρώσει ακριβά το γεγονός ότι βοήθησε στις αρχές της την Αλ Κάιντα. Σήμερα κάνει το ίδιο πράγμα στη Συρία, τη Λιβύη και σε άλλες περιοχές και θα το πληρώσει ακριβά στην καρδιά της Ευρώπης και στις Ηνωμένες Πολιτείες”, προειδοποίησε ο πρόεδρος Άσαντ στη συνέντευξή αυτή που πρόκειται να μεταδοθεί από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Ιχμπαρίγια.

Ο Σύρος πρόεδρος τόνισε επίσης ότι αν το καθεστώς του δεν επικρατήσει στη σύγκρουση που έχει ξεσπάσει εδώ και περισσότερο από δύο χρόνια, η Συρία κινδυνεύει να εξαφανιστεί από το χάρτη.

“Δεν έχουμε άλλες επιλογές από τη νίκη, γιατί αν δεν είμαστε νικηφόροι, αυτό θα είναι το τέλος της Συρίας και δεν νομίζω ότι έστω κι ένας πολίτης της Συρίας αποδέχεται αυτή την επιλογή”, τόνισε ο Άσαντ σύμφωνα με τα αποσπάσματα που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα της συριακής προεδρίας στο Facebook.

athina984.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *