Τελευταία Νέα

Τον συνέλαβαν και την κοπάνησε από την πίσω πόρτα!

Της Κατερίνας Μηναδάκη

Η ιστορία με τον 73χρονο που πυροβόλησε το σκυλί του μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων στην πόλη των Μοιρών φαίνεται ότι δεν είχε καλό τέλος ούτε για την Ελληνική Αστυνομία που – προς στιγμήν – φαίνεται ότι συνέλαβε τον ηλικιωμένο που…

στη συνέχεια όμως … κατάφερε να αποδράσει!…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ηλικιωμένος άνδρας αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του χθες το μεσημέρι,έγινε αντιληπτός από μικρούς και μεγάλους, υπήρξε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών και αμέσως συνελλήφθη. Οδηγήθηκε στο Τμήμα και όταν κλήθηκε από τους αστυνομικούς να παραδώσει την καραμπίνα με την οποία είχε πυροβολήσει το σκυλί εκείνος τους ζήτησε να τον πάνε στο σπίτι του όπου και την είχε κρύψει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί προκειμένου να κερδίσουν χρόνο, έδειξαν εμπιστοσύνη (!) και δέχτηκαν να μεταφέρουν τον κρατούμενο στο σπίτι για να πάρουν την καραμπίνα και να ολοκληρώσουν τη δικογραφία. Δεν τα υπολόγισαν όμως καλά και έτσι όταν έφτασαν στο σπίτι οι τρεις αστυνομικοί με τον κρατούμενο, εκείνος…. έφυγε από την πίσω πόρτα αφήνοντας τους μέσα στο σπίτι να τον περιμένουν!

Όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Επέστρεψαν στο τμήμα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως συνελήφθησαν και οι τρεις αστυνομικοί για απόδραση κρατουμένου. Βεβαίως λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα ωστόσο από εκείνη την ώρα όλοι αναζητούν τον 73χρονο σε όλο τον κάμπο της Μεσαράς ενώ εκείνος έχει γίνει … καπνός. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ηλικιωμένος δράστης δε φέρει μαζί του ούτε κινητό ενώ τον αναζητούν αστυνομικοί, συγγενείς και φίλοι!

prisma.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *