Θρήνος για τα δυο παλικάρια που χάθηκαν στα τροχαία

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Χανίων μετά τις δυο τραγωδίες που γράφτηκαν στην άσφαλτο. Δυο παιδιά, δυο παλικάρια χάθηκαν αναπάντεχα σε δυο τροχαία που σημειώθηκαν με διαφορά λίγης ώρας το ένα μετά το άλλο…
Στην μια περίπτωση ο 18χρονος Φίλιππος ένα παιδί με καλλιτεχνικές ανησυχίες ιδιαίτερα αγαπητό από τους συμμαθητές και τους καθηγητές του άφησε την τελευταία του πνοή όταν χτες τα ξημερώματα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και συγκρούστηκε με ΙΧ.

Με μια ανάρτηση στην σελίδα του το γυμνάσιο Βάμου αποχαιρετά τον 18χρονο:

Το σχολείο μας αποχαιρετά έναν αγαπημένο μαθητή που αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Βάμου πριν τρία χρόνια και που άφησε ανεξίτηλα τα ίχνη του στο μαθητικό του βίο μέσα από τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες. Καλό σου ταξίδι Φίλιππε και συνέχισε να παίζεις την κιθάρα σου στη χώρα των αγγέλων …

Ένας νεκρός δυο τραυματίες

Λίγες ώρες αργότερα ένα ακόμα παλικάρι άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Το νήμα της ζωής του 21χρονου νεαρού αστυνομικού κόπηκε όταν η μηχανή που οδηγούσε έπεσε πάνω σε ένα απορριμματοφόρο. 

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6 το πρωί στα Κουνουπιδιανά. Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά και η 22χρονη συνεπιβάτιδα της μηχανής η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων ενώ τραυματίστηκε και 46χρονη υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Χανίων εργαζόταν την ώρα που η μηχανή έπεσε πάνω στο απορριματοφόρο.

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *