Η Λέσβος επιτέλους εξεγείρετε με αφορμή την ΕΡΤ…(Φώτο, βίντεο)

Δυο μαζικά συλλαλητήρια στην Λέσβο που σαν κι αυτά δεν έχουν ξαναγίνει στο νησί..
Χτες μέσα σε κλίμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα το συλλαλητήριο έξω από το κτήριο της ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ και η συγκέντρωση στην πλατεία Σαπφούς, όπου από εκεί όλοι οι διαδηλωτές διέσχισαν την πόλη της Μυτιλήνης και μετέβησαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, για να συγχωνευτούν με τους υπόλοιπους διαδηλωτές…..

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε, ανήλθε στα 1,500 άτομα περίπου και παρά τη βροχή παρέμεινε έξω για πολλή ώρα, κλείνοντας τον κεντρικό δρόμο του νοσοκομείου Μυτιλήνης (Βοστάνειο) και συνέχισε να διαδηλώνει ενάντια στο «χουντικό» κλείσιμο της ΕΡΤ. Κατόπιν, ακολούθησαν ομιλίες όλων των εργαζομένων στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, ενώ τα γεγονότα μεταδίδονταν ζωντανά μέσω των FM στη Λέσβο και μέσω του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήραν εκπρόσωποι τοπικών οργανώσεων, οι οποίοι εξέφρασαν έντονα την αμέριστη συμπαράστασή τους στους «απολυμένους» εργαζομένους.

Σήμερα σε συνέχεια των χθεσινών κινητοποιήσεων, υπήρξε στις 11:00 συγκέντρωση συμπαράστασης και πορεία προς την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με την συμμετοχή των εργαζόμενων της ΕΡΑ Αιγαίου αλλά και δεκάδων φορέων, αθρόα ήταν επίσης και η προσέλευση πάνω από 1.000 διαδηλωτών κάθε ηλικίας οι οποίοι συμπαραστεκόμενοι στους εργαζόμενους της ΕΡΤ φώναξαν δυνατά «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δίνουμε αγώνα για να υπερασπιστούν το δικαίωμα στη Δημόσια Ενημέρωση. Ο Αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ και ολόκληρης της ΕΡΤ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

(ΦΩΤΟ radiolesvosnews.gr, lesvospost.com) (Βιντεο LesvosPost.com, Γιώργος Παπαδόπουλος)

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *