Το μεσαίο δάχτυλο του Ηλιόπουλου ως … πολιτικό επιχείρημα

Αφού έχει τσακωθεί με όλο τον κόσμο. Αφού προκάλεσε το γνωστό επεισόδιο στη Βουλή όπου ο ένας εκτόξευε στον άλλο το «Χάιλ Χίτλερ» και αφού είναι ο πρώτος βουλευτής που αποβάλλεται για απρεπή συμπεριφορά, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αποφάσισε να …
μας δείξει και έξω από το κοινοβούλιο το ποιόν του.

Πήγε, λοιπόν, στο Πήλιο να μιλήσει, κάποιοι έκαναν αντισυγκέντρωση για να κόψουν την ομιλία του κι αυτός αποχωρώντας τους έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο, δείχνοντας και τι θα τους κάνει άμα τους βρει μπροστά του.

Μια ακόμη προκλητική κίνηση η οποία πλέον δε μπορεί να γίνεται τυχαία. Ο Π. Ηλιόπουλος θεωρείται υπαρχηγός του Κασιδιάρη ο οποίος προβάλλει ως το απόλυτο φαβορί να ηγηθεί της Οργάνωσης στη μετά Μιχαλολιάκου εποχή. Επομένως, και ο βουλευτής Μαγνησίας δε θα ήθελε να χάσει καθόλου χρόνο από αυτά τα… περισσότερα από 15 λεπτά δημοσιότητας που έχει.

Και δάχτυλα θα δείξει ξανά, και θα προκαλέσει επεισόδια μέσα κι έξω από τη Βουλή και θα κάνει και τσαμπουκάδες άμα το χρειάζεται η οργάνωση. Είναι της σχολής Κασιδιάρη και ξέρει από προκλήσεις.

antinews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *