Θρίλερ με λαθρομετανάστες στην Πύλο

Στη θαλάσσια περιοχή της Κω βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τυχόν αγνοούμενους Αλιευτικό σκάφος στο οποίο επέβαιναν περίπου 120 λαθρομετανάστες…

έπλεε χθες βράδυ 110 ναυτικά μίλια νότια νοτιοδυτικά της Πύλου σε διεθνή χωρικά ύδατα. Το αλιευτικό με τους λαθρομετανάστες, αρνήθηκε συνδρομή από το Ελληνικό Λιμενικό και κατευθύνθηκε προς την Ιταλία. 
Δανέζικο παραπλέον εμπορικό πλοίο παρακολουθεί στενά τις κινήσεις του σκάφους και υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την πορεία του, στο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. 
Εν τω μεταξύ χθες βράδυ 15 λαθρομετανάστες, άγνωστης εθνικότητας περισυνελέγησαν από σκάφος του Λιμενικού από τη θαλάσσια περιοχή ακρωτήρι Λούρος στην Κω. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην περιοχή δεν βρέθηκε κάποιο σκάφος στο οποίο επέβαιναν οι λαθρομετανάστες ενώ οι ίδιοι ανέφεραν ότι ένα άτομο αγνοείται. 
Στη θαλάσσια περιοχή βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τυχόν αγνοούμενους ενώ οι λαθρομετανάστες αναμένεται να μεταφερθούν στο κέντρο υγείας του νησιού. 
voria.gr 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *