Γαλάζιες γκρίνιες για Παπαμιμίκο, για διπλές υποψηφιότητες και παιχνίδια

Περιστατικά απείρου κάλλους εξελίσσονται στη Συγγρού, καθώς υποψήφιοι γαλάζιοι δήμαρχοι που παρελαύνουν από το γραφείο του Παπαμιμίκου, για τα χρίσματα, ανακαλύπτουν πως βγαίνουν από την πίσω πόρτα του «γκαράζ», άλλοι συνυποψήφιοι, μέχρι χτες ανεξάρτητοι ή και ΠΑΣΟΚ, από τον…..
ίδιο το Δήμο τους. Χαμός!

Κατηγορούν το νεαρό γραμματέα της ΝΔ, πως χαράζει προσωπικές πολιτικές, έχοντας στο μυαλό του την αρχηγία της ΝΔ δεδομένης της επερχόμενης συντριβής, όπου θα του δοθεί η ευκαιρία να γίνει ο Τσίπρας της Δεξιάς. Ακόμη στελέχη της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζουν πως η απειρία του δεν συμβαδίζει με την κρισιμότητα των εκλογών, όπου οι δημοσκοπήσεις (ευρωεκλογές και δημοτικές) δείχνουν πανωλεθρία για το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.

Ωστόσο ο φιλόδοξος γραμματέας που φέρει το παρατσούκλι του «Σαμαροφύλακα», εκτελεί χαοτική στρατηγική για τα χρίσματα στους Δήμους, καθ’ υπόδειξη του προέδρου του, όπως λένε.
Με βασική στόχευση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να δηλώσουν στο τέλος πως κέρδισαν οι άξιοι… αφού όπως φαίνεται όλοι θα λάβουν τη στήριξη και χτύπημα στην πλάτη..
Μεγάλη αναστάτωση από τους παραδοσιακούς γαλάζιους που βλέπουν την ηγεσία του κόμματός τους, να μοιράζει χαμογέλα σε όλους.

Αναπολούν τις παλιές καλές ημέρες του Μεϊμαράκη, τότε που ο «Βαγγέλας», με ένα τηλέφωνό του, καθάριζε όλες τις υποθέσεις και έπαιρνε όλες τις εκλογές.

www.news4all.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *