Πάλι φόλες στο Καμάρια της Βόρειας Εύβοιας – Ας βοηθήσουμε όλοι να σταματήσει το έγκλημα

Δεν έχουν τέλος τα φρικτά περιστατικά δηλητηρίασης και κακοποίησης ζώων (αδέσποτων και δεσποζόμενων). Αυτή τη φορά στόχος ήταν νεαρά γατάκια (από 2 έως 5 μηνών) στο χωριό Καμάρια του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού στη Βόρεια Εύβοια…
Τα άτυχα ζώα έφαγαν φόλες με πολύ ισχυρό δηλητήριο (ίσως και κομμάτια γυαλιών) με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό και ακαριαίο θάνατο στη μέση κεντρικού δρόμου του χωριού, μπροστά στις πόρτες των σπιτιών, σε σημείο όπου παίζουν και παιδιά.


Όπως μας κατήγγειλε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του υπό σύσταση Φιλοζωικού Σωματείου της
Βόρειας Εύβοιας η κυρία Λίλα Ευθυμιοπούλου, πρόκειται για συνεχιζόμενο έγκλημα στο οποίο συναινούν με τη σιωπή τους όσοι από τους κατοίκους γνωρίζουν και δεν μιλούν.
Σε επικοινωνία μαζί μας η κυρία Ευθυμιοπούλου τόνισε τα εξής: « Ξανά φόλες στα Καμάρια. Καταγγέλλω την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρίων , καταγγέλλω όποιον από το χωριό εκπροσωπεί τη Δημοτική Αρχή, καταγγέλλω τον παπά του χωριού για την αμέλεια και την αδιαφορία τους μπροστά στο πρόβλημα της φόλας που μαστίζει το χωριό και μένουν αμέτοχοι. Θα τα πούμε στα δικαστήρια.»

Να επισημάνουμε πως, παρήγορα, υπάρχει και μια σημαντική μερίδα πολιτών στη Βόρεια Εύβοια που αγαπάει, σέβεται και φροντίζει για την προστασία των ζώων. 
Σύντομα το υπό σύσταση Φιλοζωικό Σωματείο θα πάρει σάρκα και οστά καθώς η ανταπόκριση του κοινού είναι θερμή και πολύ συγκινητική. 
Ενωμένοι όλοι σαν μια δυνατή γροθιά θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε και να εξαλείψουμε τέτοια φρικαλέα συμβάντα φροντίζοντας κάθε ζώο να ζήσει με ασφάλεια, ανενόχλητο και ήρεμο.

Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά με τη συμπαράσταση όλων θα τα καταφέρουμε!!!

eleutherifoni.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *