Αποξηραντήριο για χασισόδεντρα το υπόγειο εκκλησίας στα Χανιά !

Μόνο … θεάρεστο που δεν ήταν το έργο ενός πατέρα που με το γιο του μαζί καλλιεργούσαν και αποξήραιναν κάνναβη στο υπόγειο ενός ιερού ναού στα Τοπόλια Χανίων…

Το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε έπειτα από σωστή αξιοποίηση πληροφοριών των ανδρών του Τμήματος δίωξης ναρκωτικών των Χανίων και έρευνα στην οποία και προχώρησαν.

Έτσι μέσα στο υπόγειο του ιερού ναού του Αγίου Ραφαήλ δεν άργησαν να βρουν 5 μεγάλα και πλήρως ανεπτυγμένα χασισόδεντρα (ύψους τριών περίπου μέτρων) απλωμένα και αποξηραμένα.

Αμέσως μετά σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ακόμα χασισόδεντρο, 400 περίπου γραμμάρια χασίς καθώς και μία δίκαννη κυνηγετική καραμπίνα.

Ο 45χρονος πατέρας και ο 19χρονος γιος του συνελήφθησαν ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές.

Να υπογραμμίσουμε μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί το σημείο όπου πατέρας και γιος καλλιεργούσαν την κάνναβη και στη συνέχεια τη μετέφεραν στο υπόγειο της εκκλησίας θεωρώντας ότι με τη … βοήθεια του Θεού δε θα γίνουν αντιληπτοί!

Την προανάκριση διενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *