Λαμία: Το έδεσαν και το εγκατέλειψαν στη μέση του πουθενά

Στις 8 Μαρτίου το σκυλάκι που βλέπετε στη φωτογραφία εντοπίστηκε δεμένο με αλυσίδα από…

τις μεταλλικές μπαριέρες στην άκρη του δρόμου στο 10ο χιλιόμετρο Λαμίας – Δομοκού. Η φιλόζωη εθελόντρια, που το είδε παρατημένο στη μέση του πουθενά, σταμάτησε. Το ζώο ήταν μουσκεμένο από τη βροχή, τρομοκρατημένο και έτρεμε από το κρύο. Έτσι το πήρε μαζί της, αφού ήταν εμφανές ότι κάποιος το εγκατέλειψε, το πέταξε σαν σκουπίδι.


Πριν το κούρεμα

Η ίδια περιγράφει τη σκηνή: «πλησίασα, έλυσα την αλυσίδα και αμέσως ήρθε στην αγκαλιά μου. Λίγο αργότερα αφού τον μετέφερα στο σπίτι μου εισέπραξα και τα πρώτα φιλιά. Την επόμενη μέρα το πρωί τον μετέφερα στο κυνοκομείο όπου τον ανέλαβε ο γιατρός τού Δημοτικού Κέντρου περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Δήμου Λαμιέων και αφού έγιναν τα απαραίτητα στο τέλος έγινε και η κόμμωση…».

Μετά το κούρεμα!

Στρώμα από συμπαγές μαλλί αφαιρέθηκε από τον μικρούλη, που τον ονόμασαν Όλιβερ. Πλέον είναι ήρεμος, παίζει, αναζητάει αγκαλιές και μοιράζει φιλιά. Μετά από τόση ταλαιπωρία τού αξίζει να βρει ένα μόνιμο σπίτι για το υπόλοιπο της ζωής του.

Οι άνθρωποι που τον φροντίζουν στην Λαμία ψάχνουν την οικογένεια πού θα σκεφτεί αρκετά και θα είναι απολύτως σίγουρη για την επιλογή της υιοθεσίας του. Είναι ενήλικος, νεαρός σε ηλικία, μικρόσωμος και πολύ καλός χαρακτήρας. Αν ενδιαφέρεστε να τον υιοθετήσετε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6971734070 απογευματινές ώρες.

zoosos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *