Φώτο: Έτσι τα ΜΜΕ πούλαγαν ρατσισμό και παραπληροφόρηση μέσω της μικρής Μαρίας

Η γλυκύτατη, όχι επειδή είναι ξανθιά, μικρή Μαρία σύμφωνα με τα τελευταία νέα, είναι κόρη Βουλγάρας Ρομά, που έδωσε το παιδί της, σε Ελληνική Ρομά, επίσης οικογένεια, μάλλον έναντι αντιτίμου 250€….

Το να δίνεις το παιδί σου, επειδή δεν μπορείς να το ζήσεις είναι θέμα που το συζητάμε, αλλά η εμπορική συναλλαγή με αντικείμενο ένα παιδί είναι απαράδεκτη. Οι Έλληνες Ρομά, όμως που πήραν την μικρή Μαρία, αν και από το νόμο διώκονται, ηθικά είναι εντάξει.

Πήραν ένα παιδί, που δεν το ήθελαν οι φυσικοί γονείς του, δεν το πούλησαν, αλλά το μεγάλωσαν…Θεάρεστη πράξη!

Τα Ελληνικά ΜΜΕ όμως, αποφάσισαν να υιοθετήσουν την εκδοχή, ότι η μικρή Μαρία δεν είναι Ρομά, ήταν γόνος Αρείας οικογένειας, που εκλάπη από τους “κακούς γύφτους”, που ως γνωστόν κλέβουν τα παιδιά. Μάλιστα, τις πρώτες μέρες, τα “παπαγαλάκια” τόνιζαν ότι η εμφάνιση του παιδιού απέκλειε την πιθανότητα, να είναι Ρομά! Τα έλεγαν, όταν είναι γνωστό ότι υπάρχουν και ξανθοί Ρομά!


Μάλιστα οι γενετιστές του “Πρώτου Θέματος”, και το “ΣΚΑΙ”, μία εβδομάδα πριν είχαν κάνει εξέταση οι ίδιοι εξέταση DNA της Μαρίας, και μας ανακοίνωναν, ότι βάση αποτελεσμάτων αυτής της εξέτασης, δεν είναι Ρομά. Δείτε και τις φωτογραφίες:
Συνεχίζουν και πουλάνε ρατσισμό…..Όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια, αβαντάροντας τον Σαμαρά και την Χρυσή Αυγή!
Εμείς απλά, ευχόμαστε η μικρή Μαρία, να έχει μία καλή και ελεύθερη ζωή.
anemosantistasis.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *