Λαμία: Μικρός ρομά οδηγούσε με “χίλια” μέσα στη πόλη – Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα – ΦΩΤΟ

Το αυτοκίνητο κινούταν με υπερβολική ταχύτητα στη νότια πλευρά της πόλης χθες βράδυ…
<< Στην αρχή έπαθα σοκ γιατί νόμισα ότι το αυτοκίνητο είναι χωρίς οδηγό. Τελικά κατάλαβα ότι ένα μικρό παιδί ήταν στο τιμόνι. Δεν ξέρω πως έβλεπε γιατί το κεφάλι του δεν έβγαινε πάνω από το τιμόνι…>>, είπε αναγνώστης του LamiaReport, που περπατούσε στη Λ. Ελευθερίας, κοντά στο s/m “ΜΕΤΡΟ” .

Το αυτοκίνητο συνέχισε την τρελή πορεία του και πήγε προς Παγκράτι, με αποτέλεσμα ο ανήλικος ρομά κάποια στιγμή να χάσει τον έλεγχο, μπαίνοντας από την οδό Φαλάρων στην οδό Μακεδονίας και να χτυπήσει με δύναμη πάνω στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν ένα μικρό παιδί να κατεβαίνει και να φεύγει τρέχοντας. Δεν θα ήταν πάνω από 10 – 12 ετών, όπως μας είπαν. Μάλιστα παραλίγο να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο μιας κοπέλας που πάρκαρε λίγα μέτρα πιο πέρα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και η τροχαία. Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους ήταν το ποτήρι με τη μπύρα πάνω στο ταμπλό, που δεν είχε χυθεί (επόμενη φώτο).


<< Προφανώς δεν άφησε από τα χέρια του το ποτήρι με τη μπύρα για να μην χυθεί. Ίσως και γι αυτό να έχασε τον έλεγχο. Είχε μέσα και σακουλάκι με πατατάκια…>>, είπε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έβλεπε.
LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *