Τελευταία Νέα

Θαύμα!”Ντυμένος Κεφαλογιάννης” ζητά την ευλογία Πατριάρχου για τις επερχόμενες εκλογές!(βρε τι μου θυμίζει αυτό να δεις…)

Σχόλια Γ. Ανεστόπουλος: Ο Κεφαλογιάννης μετέφερε τη στήριξη Σαμαρά στον Οικουμενικό Πατριάρχη (όπως ….

επίσημα ειπώθηκε); Ή μήπως προσπαθούν να “μαζέψουν τα προκλητικά ασεβή ασυμμάζευτα” της “έτερης Κεφαλογιάννισας Καππαδόκισας” της (φιλο)Ισλαμίζουσας;

Ορίστε…διαβάστε τώρα και την…βαρετή είδηση όπως διανεμήθηκε για λόγους “πρωτοκόλλου και τύπων”…με τα γνωστά τυποποιημένα μπλα, μπλα, μπλα…(ο άνωθεν υπογεγραμμένος δηλώνω πως δεν τα “πείραξα” αυτά – αν και ήταν πειρασμός να τα κάνω λίγο πιο “ζωντανά” και “πιπεράτα”…πχ,

“συγγνώμην κυρ Παναγιώτατέ μου για την ξαδέρφη μου, ξέρετε τώρα, κορίτσι πράμα, μόλις ξετσουτσουνεμένο, άμαθο σ’ αυτά και τ’ άλλα, δεν κατέχει πράμα από τακτ, να την συμπαθάτε, κατά λάθος έβαλε μόνο το νυχτικό της και ξέχασε να βάλει μπλούζα η βλογιοκομμένη, απ’ την αγωνία της να σας συναντήσει τό’ παθε…ελάτε τώρα, δώστε μας την ευλογία σας γιατί θα μας μαυρίσουνε οι Χριστιανοί εκεί κάτω…”

αλλά είπαμε, δεν την πειράζω την “είδηση”…για τιμωρία τους θα την αφήσω έτσι “στεγνή” και “βαρετή”)

……………..

(ναι, από δω και κάτω…)

Σάββατο, 29 Μάρτιος 2014 09:30 fanarion.blogspot.gr

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο επισκέφθηκε ο επικεφαλής του Προεκλογικού Αγώνα για τις Ευρωεκλογές της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης στην Κωνσταντινούπολη.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο Μ. Κεφαλογιάννης μετέφερε τον χαιρετισμό, τον σεβασμό και την αγάπη του έλληνα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά διαβεβαιώνοντας τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη για την αμέριστη συμπαράσταση του Πρωθυπουργού και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας για το οικουμενικό έργο και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει αναλάβει διεθνώς.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου και του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου οι οποίοι συμμετέχουν στην Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης άκουσε με συγκίνηση τον Παναγιώτατο να μιλά για τη προσπάθεια του Πατριαρχείου να διατηρήσει ζωντανό τον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό στην Βασιλεύουσα, μέσα από πολλές δυσκολίες, τις πρωτοβουλίες του Οικουμενικού μας Πατριάρχη για την Παγκόσμια ειρήνη και την καταλλαγή απέναντι στον Θρησκευτικό φανατισμό, την προστασία του Περιβάλλοντος και την Οικολογία.

agioritikovima.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *