Σκληρή “μάχη” για τον Σουμάχερ

Ο Mίχαελ Σουμάχερ  εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε καταστολή μετά το σοβαρό του ατύχημα στις Άλπεις…

Οι φίλοι της σκουντερία συμπαρίστανται στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, ο οποίος δίνει τον αγώνα της ζωής του.

Οπαδοί της Φεράρι συγκεντρώθηκαν την Τρίτη έξω από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γρενόμπλ. Ένας από τους οπαδούς της Φεράρι εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Σουμάχερ «θα αναρρώσει σύντομα. Αυτή θα είναι η τελευταία του νίκη, η ενενηκοστή δεύτερή του νίκη, είμαι σίγουρος».

Έπειτα από μια δεύτερη νευροχειρουργική επέμβαση, ο Σουμάχερ κατέγραψε μικρή βελτίωση. Επί της ουσίας, όμως, η κλινική του εικόνα δεν παρουσίασε κάποια αλλαγή, ενώ οι γιατροί δεν διακινδυνεύουν καμία πρόβλεψη.

Η μάνατζέρ του Ζαμπίνε Κεμ κρατά χαμηλά τους τόνους, υπογραμμίζοντας πως «δεν θα έλεγα πως οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι. Νομίζω πως το κατέστησαν σαφές πως δεν είναι αισιόδοξοι, πως πρέπει να διαπιστώσουν ότι σημειώθηκε μια μικρή βελτίωση».

Τον παλαίμαχο πιλότο της Φεράρι επισκέφθηκαν πολλοί φίλοι συγγενείς. Ανάμεσά τους και ο πατέρας του Ρολφ, αλλά και ο Ζαν Τοντ, πρώην επικεφαλής της σκουντερία και πλέον πρόεδρος της FIA. Ο Τοντ, ο οποίος είναι στενός φίλος του Σούμι, έφυγε από το νοσοκομείο με κατεβασμένο το πρόσωπο, ενώ αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στον Τύπο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *