Σπείρα ρήμαζε σπίτια και αυτοκίνητα στην Ηλεία

Μόλις 20 ημέρες κράτησε η δράση μιας σπείρας Ελλήνων διαρρηκτών που χτυπούσαν σε περιοχές της Ηλείας, αλλά ήταν αρκετές για να εισβάλλουν…

σε επτά σπίτια αποθήκες και αγροτεμάχια και να κλέψουν δυο αυτοκίνητα. Η συμμορία εξαρθρώθηκε μετά τη σύλληψη ενός 25χρονου, ενώ οι συνεργοί του ηλικίας 41 και 25 χρόνων αναζητούνται.

Οι τρεις δράστες είχαν χτυπήσει από δυο φορές στο Τραγανό, την Ανδραβίδα και τα Λεχαινά και από μια στο Λευκοχώρι, τον Σταφιδόκαρπο και το Στρούσι Ηλείας, απ’ όπου άρπαζαν κυρίως αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία τα οποία πωλούσαν στη μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων ενός 45χρονου. Ο ιδιοκτήτης της μάντρας δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας και των τμημάτων Ανδραβίδας και Γαστούνης κατάφεραν να εξακριβώσουν τα στοιχεία των κακοποιών και να συλλάβουν τον 25χρονο, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται. Όλοι κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *