Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται έναν νέο Βαγγέλη Γιαννόπουλο

Σε πολύ μεγάλο βαθμό, η πίεση που δέχεται στα ποσοστά του το ΠΑΣΟΚ, οφείλεται στο επικοινωνιακό έλλειμμα το οποίο έχει! Είναι απορίας άξιον, γιατί δεν έχει έναν…

νέο Βαγγέλη Γιαννόπουλο, ο οποίος να βγαίνει και να ξεμπροστιάζει πρόσωπα και καταστάσεις! Όχι μόνο εκτός, αλλά και εντός ΠΑΣΟΚ! Δεν μπορεί να βγαίνει ο Αλέξης Τσίπρας, ως τιμητής των πάντων και την ίδια ώρα να μην μπορούν ούτε καν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να τον παρακολουθούν στις οβιδιακές του μεταμορφώσεις και το ΠΑΣΟΚ να εξακολουθεί να χάνει το παιχνίδι των εντυπώσεων! 
Δεν μπορεί να βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας και να μιλούν για μία άλλη πολιτική, όταν δεν λένε από πού θα βρουν τα λεφτά ως Κυβέρνηση, κάτι που επισήμανε εμμέσως πλην σαφώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος! Δεν είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ να κάθεται σχεδόν με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στην επικοινωνιακή καταιγίδα την οποία δέχεται καθημερινά! Τη μάχη των εντυπώσεων, την έχει χάσει κατά κράτος! 
Το να βρεθεί ένας νέος Βαγγέλης Γιαννόπουλος για το ΠΑΣΟΚ, είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ άλλοτε! Γιατί το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται δημοσκοπικά με την πλάτη στον τοίχο, λόγω των μνημονιακών πολιτικών. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε καθημερινό επίπεδο λαϊκίζει και το ΠΑΣΟΚ αμύνεται χωρίς να βγαίνει στην αντεπίθεση! Μόνο που η καλύτερη άμυνα στην πολιτική είναι η επίθεση! Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ, να κάθεται και να δέχεται σχεδόν αδιαμαρτύρητα τους όψιμους εσωκομματικούς «αντιφρονούντες», οι οποίοι επειδή έχασαν τις καρέκλες τους «αδειάζουν» το ΠΑΣΟΚ και τον Βαγγέλη Βενιζέλο! 
Λες και δεν ήταν οι ίδιοι που όλα τα προηγούμενα χρόνια τη μια καρέκλα άφηναν και στην άλλη κάθονταν, λες και δεν ήταν οι ίδιοι που ψήφισαν τα μνημόνια, τα οποία περιλαμβάνουν τα μέτρα που εφαρμόστηκαν και που θα εφαρμοστούν! Αν «κατάλαβαν» αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες, ότι δεν τους αρέσει το ΠΑΣΟΚ, να πάνε στα σπίτια τους και όχι να γίνονται με τη ψήφο των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, σαλτιμπάγκοι μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν την προσωπική τους πολιτική καριέρα! Σ
υνυπεύθυνοι και συνυπεύθυνες για την πορεία του ΠΑΣΟΚ, είναι και αυτοί και αυτές που βγαίνουν «λάδι» από πάνω, και έρχονται σε παρασκηνιακές επαφές με τον συστημικό ΣΥΡΙΖΑ! Το ΠΑΣΟΚ, έχει χρέος απέναντι στην ιστορία του και απέναντι στο λαό, να ξεμπροστιάσει τους σαλτιμπάγκους, οι οποίοι με τη βουλευτική έδρα που απέκτησαν με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ, κάνουν πολιτική «εκδούλευση» στον ΣΥΡΙΖΑ και συνωμοτούν με τον ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του ΠΑΣΟΚ! 
Το ΠΑΣΟΚ έχει χρέος απέναντι στην ιστορία του και στο λαό να ξεμπροστιάσει τους υποκριτές, τους Φαρισαίους και τους δημαγωγούς και η μάχη αυτή πρέπει να δίνεται σε καθημερινό επίπεδο! Αν το ΠΑΣΟΚ για τον «βρώμικο» πόλεμο που δέχεται, δεν κράξει όπως αξίζει, τους πεμπτοφαλαγγίτες και τις πεμπτοφαλαγγίτισσες αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε η αποστασία και ίσως και το «βρώμικο» ΄89, είναι μπροστά! Οι συνωμότες περιμένουν για το ραντεβού τους με την ιστορία!
avriani.makedonias.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *