Θα κάνει την έκπληξη ο Σαμαράς στην Πελοπόννησο;

Σενάρια για μια ισχυρή υποψηφιότητα που θα στηρίξει προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι στον αέρα αυτές τις ημέρες…
Ονόματα ακούγονταν πολλά όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά στο παρασκήνιο της επίσκεψης Δένδια στη Μεσσηνία οι συζητήσεις που έγιναν φούντωσαν και ήθελαν να γέρνει η πλάστιγγα υπέρ ενός άφθαρτου νέου υποψηφίου, ο οποίος αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό και έκπληξη για όλους. 

Από έμπειρα στελέχη τονιζόταν ότι δεν πρόκειται να βγει μπροστά και να ηγηθεί του ψηφοδελτίου κάποιο παλιό στέλεχος, αλλά ένα νέο όνομα τα οποίο θα μπορεί να σαρώσει όλη την Πελοπόννησο.

Όπως εκτιμάται, οι Περιφερειακές εκλογές ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο θα αποτελέσουν στοίχημα και για τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, λόγω καταγωγής του ιδίου από τη Μεσσηνία και της συζύγου του από την Αργολίδα.

Άλλωστε η αναμενόμενη παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στο προσυνέδριο του κόμματος στο Ναύπλιο, σε μερικές ημέρες δείχνει την βαρύτητα που δίνει ο ίδιος στην Πελοπόννησο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *