Αποκάλυψη σοκ! Η Νάταλι Γουντ έπιασε τον Ρόμπερτ Βάγκνερ με διάσημο άντρα στο κρεβάτι ένα βράδυ πριν βρεθεί νεκρή

Μόνο σοκ προκαλεί η νέα εκδοχή, που είδε το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον μυστηριώδη θάνατο της, 31χρονης, διάσημης
ηθοποιού του Χόλυγουντ, Νάταλι Γουντ, αφού μοιάζει πως λίγο πριν βρεθεί πνιγμένη στη θάλασσα, είχε πιάσει τον σύζυγό της να κάνει σεξ στο κρεβάτι τους, με στενό τους φίλο!

Το άψυχο σώμα της είχε βρεθεί να επιπλέει στη θάλασσα, κοντά στο νησί Καταλίνα, της Καλιφόρνια, στις 29 Νοεμβρίου του 1981. Εκείνες τις ημέρες, η ίδια και ο, τότε, σύζυγός της, Ρόμπερτ Βάγκνερ, έμεναν στο γιοτ τους, φιλοξενώντας τον Κρίστοφερ Γουόκεν, ο οποίος είναι, επίσης, γνωστός ηθοποιός.

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό, κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουριά τι είχε συμβεί στην πανέμορφη ηθοποιό, και ο φάκελος της υπόθεσης είχε μείνει στα τελευταία ράφια των αρχών. Όλα αυτά, μέχρι και το 2011, όταν και ο Ντένις Ντάβερν, που ήταν καπετάνιος του πλοίου, ομολόγησε στις αρχές πως η κατάθεση που είχε κάνει, τότε, ήταν ψευδείς, ενώ αποκάλυψε, πως λίγες μέρες πριν το θάνατό της, η Γουντ, είχε συχνά στο πρόσωπο και στο υπόλοιπο σώμα της.

Έτσι, έγινε οι αρχή για μια «καταιγίδα» αποκαλύψεων σχετικά με την υπόθεση. Συγκεκριμένα, το σκανδαλοθηρικό έντυπο National Enquirer, αναφέρει, πως η Γουντ, το βράδυ πριν το θάνατό της, «έπιασε» τον Βάγκνερ και τον Γουόκεν να κάνουν σεξ! Επίσης, λέγεται πως στο άψυχο σώμα της, υπήρχαν σημάδια στους αστραγάλους και τους καρπούς, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να έχουν δημιουργηθεί από κάποιο ατύχημα. Η πιο διαδεδομένη εκδοχή μέχρι και σήμερα, ήταν πως αποκοιμήθηκε στην αιώρα που βρισκόταν στο κατάστρωμα του γιοτ, με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό και να χάσει τη ζωή της.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *