Χρυσή Αυγή: Ο Σαμαράς είναι το ενεργούμενο των διεθνών τοκογλύφων

Για ύβρεις και ψέματα κατηγορεί η Χρυσή Αυγή τον πρωθυπουργό, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Θέμα»

Σκληρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο …
πρωθυπουργός στο «Θέμα», εξαπολύει η Χρυσή Αυγή.

Σε ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό ως «το ενεργούμενο των διεθνών τοκογλύφων, που μέσω του μνημονίου στοχεύουν στην οριστική υποδούλωση της χώρας μας και στην αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου» και τον κατηγορεί ότι «συνεχίζει επάξια το έργο του εθνικού ολετήρα Τζέφρυ Παπανδρέου, έχοντας ενώσει τα δύο διεφθαρμένα αποκόμματα των απατεώνων σε ένα (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.)».

Στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρεται πως: «δεν περνάει μέρα χωρίς ο πρωθυπουργός του μνημονίου να υβρίσει την Χρυσή Αυγή και μαζί της πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που την στηρίζουν. Στη στάση του αυτή αντανακλάται ο φόβος των αφεντικών του, των διεθνών τοκογλύφων, που ξέρουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη αντίστασης στα ανθελληνικά τους σχέδια».

Και καταλήγουν: «Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι νεοναζί, είναι Έλληνες Εθνικιστές και μάχονται για μία μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα. Κανείς δεν πιστεύει τις ύβρεις και τα ψέμματα του Σαμαρά και ο ελληνικός λαός αγκαλιάζει μαζικά το Εθνικιστικό Κίνημά. Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα της χώρας για εθνική ανάταση και ανεξαρτησία και η πολιτική μας πρόταση για διέξοδο από την κρίση είναι συγκεκριμένη: Καταγγελία του Μνημονίου – Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους – Άρνηση πληρωμής του παρανόμου χρέους – Επιθετική πολιτική ενάντια σε τοκογλύφους και κερδοσκόπους – Επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή – Αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών προς όφελος του ελληνικού λαού».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *