Το παρτυ συνεχιζεται στην ΕΤΑΔ !!!

Ύποπτες αναθέσεις μελετών , προσλήψεις τέκνων,inside jobes και μισθοί μαμούθ!

Μα τι θα γινει επιτελους με την ΕΤΑΔ ΑΕ??
Εχει καταντησει μεγαλη προκληση η ασυλια που εχει εκ μερους ολοκληρου του πολιτικου προσωπικου αυτη η εταιρεια “σκανδαλο” !!!!!!

Υπενθιμιζω οτι ειναι η εταιρεια που “λειτουργει” κατω απο την ομπρελλα του ΤΑΙΠΕΔ και εξακολουθει να κανει ολη την ……..
βρωμικη δουλεια του συστηματος!!!
Εξακολουθει να εχει την ..υπερκοματικη ηγεσια επι χρονων Παπαδημου.Αυτη η ηγεσια εχει κατηγορηθει οχι λιγες φορες για ανικανοτητα , διαφθορα και εξυπηρετηση σκοτεινων συμφεροντων.Αυτη η ηγεσια , υπερκοματικη παρακαλω, εχει κατηγορηθει για ελλειψη τυπικων και ουσιαστικων προσοντων.(Ο γενικος Δ/ντης της δεν εχει ακομα εμφανισει πτυχιο Ελληνικου ή αλλου ισοτιμου Πανεπιστημιου του εξωτερικου η δε γνωστη “κυρια” που εξουσιαζει το προσωπικο ειναι αποφοιτος Γυμνασιου.)
Εξακολουθει να “μοιραζει παιγνιδι” η γνωστη ομαδα του ΑΘΗΝΑ 2004 ακουνητη και ακλονητη και αναβαθμμισμενη.
Εξακολουθει να μην εφαρμοζει το ενιαιο μισθολογιο και βαθμολογιο.
Εξακολουθει να προσλαμβανει σε πολλαπλες θεσεις συγγενικα ατομα της “ηγεσιας”.!!!
Εξακολουθει να αναθετει μελετες και συμβασεις εργων σε ημετερους και προσφατα σε “δικα της παιδια” που αποσκιρτησαν απο την φωλια της για λογους βεβαια αδιευκρινιστους και μαλλον υποπτους.
Εξακολουθει να υφισταται το πορισμα των ελεγκτων Δημοσιας Διοικησης που μιλουσε για παρανομιες και σκανδαλα.
Εξακολουθουν να διοικουν ατομα που κατα τεκμηριον(δικαστικες αποφασεις) εβλαψαν την εταιρεια με πραξεις τους σε προηγουμενες Διοικησεις.

Δεν ειναι καιρος να σταματησει ολο αυτο το φαγοποτι….?Ολοι γνωριζουν , πολλοι το αναφερουν αλλα κανενος δεν ιδρωνει το αυτι……!!Τετοια συγκαλυψη δεν εχει γνωρισει νομιζω κανενα σκανδαλο στην χωρα.Ολοι μιλουσαν για αμαρτωλες εταιρειες αλλα κανενας δεν το ανοιγει αυτο το θεμα .Μαλλον ολους τους εχει “σαγηνευσει” αυτη η αμαρτωλη …….!!!

Ο γεροντοβραχος

Υ.Γ. Αληθεια τι γινεται με ενα διαγωνισμο της πιο ..”πλουσιας” Ακτης??? Μαλλον αναβληθηκε εεεε??? Ηταν “υπερβολικες ” οι απαιτησεις που θελατε ρε συντροφοι…..Ειπαμε “δωρακι ¨αλλα οχι και ετσι…….!!!
Υ.Γ. Το χρηματοκιβωτιο το βρηκατε????? (Μην ψαχνετε και πολυ μακρια…..Αυτη τη φορα ομως μην δωσετε και ευμενη μεταθεση….)

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *