Ο Πιστόριους τέλεσε ιδιωτικό μνημόσυνο για τη νεκρή φίλη του

Πρόκειται για πραγματική ευαισθησία ή για ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα στο πλαίσιο της υπεράσπισης του Όσκαρ Πιστόριους; Ο Παραολυμπιονίκης διοργάνωσε επιμνημόσυνη τελετή για τη φίλη του Ρέβα Στίνκαμπ, την οποία σκότωσε πυροβολώντας την επανειλημμένα.

Στην ιδιωτική τελετή δεν επετράπη η είσοδος σε δημοσιογράφους και είχαν προσκληθεί μόνον φίλοι και…
συγγενείς του Πιστόριους, ενώ πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του θείου του Άρνολντ Πιστόριους.

Σε Δελτίο Τύπου του Πρακτορείου Δημοσίων Σχέσεων «Vuma Reputation Management» αναφέρεται ότι «ο Όσκαρ βρίσκεται σε βαθύ πένθος για τη φίλη του Ρέβα, γιαυτό κάλεσε σε μία ιδιωτική επιμνημόσυνη τελετή τους τα στενότερα μέλη της οικογενείας του. Η οικογένεια Πιστόριους παρακαλεί, να γίνει σεβαστή η προσωπική ζωή της».

Το πρακτορείο εκπροσωπεί τον 26χρονο αθλητή και υποστηρίζει, ότι τα σχέδια διοργάνωσης της τελετής διέρρευσαν κατά λάθος στα Μέσα Ενημέρωσης. Η οικογένεια της Ρέβα Στίνκαμπ αρνήθηκε να σχολιάσει την τελετή, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Gardian. H κηδεία της κοπέλας έγινε την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Σάσι Νάιντου, μία στενή φίλη της Ρέβα, άσκησε έντονη κριτική στην πρωτοβουλία του Πιστόριους: «Νομίζω, ότι είναι μία απεχθής προσπάθεια, να επηρεαστεί η κοινή γνώμη», εκτίμησε η Νάιντου.

Ορισμένοι πιστεύουν ωστόσο, ότι δεν πρόκειται για μία επικοινωνιακή κίνηση, αλλά για μία προσπάθεια του Πιστόριους να επαναπροσεγγίσει την οικογένεια της Στίνκαμπ. Ο θείος του Άρνολντ Πιστόριους δήλωσε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό «eNews Channel Africa»: «Μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο μετά την αποφυλάκισή του, είπε ότι θέλει να κάνει αυτό το πράγμα. Επιθυμεί να είναι στο μέλλον ένα μέρος αυτής της οικογένειας».

Πηγή: tanea.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *