Τελευταία Νέα

Επίσκεψη Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στην Εύβοια

Την περιοδεία του στην Εύβοια συνεχίζει σήμερα Πέμπτη 20 Μαρτίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης επισκεπτόμενος…

το Αλιβέρι, την Αμάρυνθο και το Γυμνό, την Ερέτρια και τη Χαλκίδα όπου θα παραμείνει και την Παρασκευή.

Χθες κατά την πρώτη ημέρα της τριήμερης επίσκεψής του, ο επικεφαλής του συνδυασμού « Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας», βρέθηκε κοντά στους πολίτες και τους φορείς της Νότιας Εύβοιας.

Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό ξεκίνησε τις επαφές του ακούγοντας τα προβλήματα των εργαζομένων στον ΑΗΣ Αλιβερίου. Στο Αλιβέρι επίσης επισκέφθηκε το ιατρείο των ασφαλισμένων της ΔΕΗ και υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας για την ενδυνάμωσή του με προσωπικό και την μετατροπή του σε ολοκληρωμένη πρωτοβάθμια μονάδα Υγείας.

Συνεχίζοντας προς Κάρυστο ο Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε τα Στύρα όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα της περιοχής με βασικά το αποχετευτικό και τα σκουπίδια, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Με έμφαση έθεσαν και την κατάσταση του τοπικού οδικού δικτύου κάτι που φυσικά διαπίστωσε και ο ίδιος.

Ο Κώστας Μπακογιάννης διαβεβαίωσε ότι το αποχετευτικό και η κατάσταση του οδικού δικτύου είναι από τα πρώτα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί ως Περιφερειάρχης.

Τελευταίος σταθμός του κου Μπακογιάννη ήταν η Κάρυστος.

Στην Κάρυστο η πρώτη συνάντηση ήταν με τα μέλη των εθελοντών πυροσβεστών Καρύστου, με τους οποίους συζήτησε τα αιτήματά σχετικά με την καλύτερη οργάνωση του εθελοντικού τους έργου και κυρίως την παροχή υλικοτεχνικής υποδομής που θα διευκολύνει τον ρόλο τους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το νοσοκομείο Καρύστου όπου συνομίλησε με τον διοικητή του νοσοκομείου και τους εργαζόμενους για τις ελλείψεις προσωπικού και εξοπλισμού.

Τέλος στο πλαίσιο ανοιχτής συζήτησης που διοργανώθηκε στο Ξενοδοχείο Γαλαξίας και όπου οι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων εξέθεσαν προβλήματα και ζήτησαν απαντήσεις, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης παρουσίασε αναλυτικά τις προτάσεις και το σχεδιασμό του συνδυασμού του «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» για το αύριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *